Jdi na obsah Jdi na menu
 


2012-13: Váš rozhovor: Lukáš Votruba

18. 2. 2013

 klasterec.jpg

 Karel P.: dotaz
 Lukáš:

 Ahoj zajímalo by mě jak si spokojen s Láďou Nutilem v této sezóně

 Láďa Nutil? Zajímavá otázka :). Vezmu to postupně. V létě přišel plný elánu, který šířil kolem sebe. Je jasné, že byl jednoznačně naší největší posilou. Určitě se toho na něj během podimu navalilo dost a stejně jako na celý tým na něj v neúspěšném období padla deka.

Fotbalovým umem patří mezi naše nejšikovnější hráče. Samotné využití jeho schopností při zápase je už další kapitolou, kterou si nechám pro něj :).

Spolupráce s ním mě však baví. Je to zajímavý hráč se svou hlavou a tím i specifickou mentalitou. Každopádně jsem rád, že ho v týmu máme a dost si od něj na jaře slibuji.

 Obrazek

 Luky: zimní příprava
 Lukáš:

 Jak jsi pokojen se zimní přípravou a jejím programem?

 Myslím, že se nám letos povedlo udělat klukům přípravu ještě pestřejší než v předchozích letech. S programem spokojen jsem, jen bohužel ne všichni hráči absolvovali všechny tréninky, respektive tréninky tak, jak bych chtěl. Máme pár marodů i nepříjemně zraněných. Věřím, že do startu jara se alespoň drtivá většina z nich dá dohromady.

 Od víkendu jsme rozjeli přípravné zápasy, kterých teď bude spousta. Chci věřit tomu, že se kluci porvou už v nich o dobré výsledky a připraví se během posledního měsíce přípravy na jaro perfektně.

 Obrazek

 Vavris: zimní příprava
 Lukáš:

 ahoj, chtěl bys někdy v budoucnu postoupit o kategorii víš a trénovat i muže... třeba na LoKo? Měj se

 Ahoj. Myšlenka je to zajímavá a pro mě i lákavá. Na druhou stranu je to spíš hudba vzdálené budoucnosti. Práce v dorostu naprosto naplňuje a chtěl bych s klukama ještě alespoň rok a půl vydržet. Tým nám pro příští rok zůstane snad pohromadě, takže se teď chci plně soustředit na kluky. Především jsem v partě lidí, které mám rád. A to mi teď bohatě stačí... :)

 Obrazek

 Martin, Proboštov:
 Lukáš:

 Proč letos nehrajete turnaj v Bílině?

 Tak... důvodů je více. Nastíním alespoň některé z nich. V Bílině se startuje již v úvodu ledna a my jsme první měsíc v roce chtěli věnovat výhradně fyzické přípravě.

Jedním z dalších důvodů je určitě to, že nás Bílina čeká hned v prvním kole KP.

Dojíždění (takto odehrajeme více zápasů v podstatě doma), a tak dále... Těch důvodů bylo určitě více.

 Neznamená to, že se nepřihlásíme třeba za rok, ale letos jsme se rozhodli po zralé úvaze jinak.

 Obrazek

 V.F: 94
 Lukáš:
 Jaro bude pro ročník 94 poslední část sezony v dorostu. Budou dostávat přednost v zápasech nebo budeš sázet na kvalitu ?... špatně jsem položil otázku. Nechtěl jsem říct že 94 nejsou kvalitní, ale pouze se zeptat jestli budou dostávat více prostoru v zápasech ?

 Přednost rozhodně dostávat nebudou. Ke všem hráčům se snažím přistupovat stejně a nároky mám na každého totožné, ať jde o 94 nebo 97.

 Možná právě naopak... na 94 budu mírně přísnější. Za pár měsíců v dorostu končí a měli by tým táhnout. Když už ne to, tak by alespoň měli jít příkladem svým přístupem k tréninku.

To vše bohužel ne všichni starší hráči pochopili a zatím si poměrně komplikují pozici v týmu. Uvidíme jak se předvedou v přípravných zápasech. Teprve ty mi ukážou jak kdo na tom je.

Rozhodně chci však sázet na kvalitu a bojovnost, nikoli na věk.

 Obrazek

 Jirka: sestup
 Lukáš:

 Když se nepodaří udržet krajskou soutěž budeš chtít skončit?
Jestliže ne, necháš odejít hráče aby mohly hrát vyšší soutěž než A-třídu?

 Milý Jiříku, původně jsem se chtěl rozepsat hodně ze široka, ale nakonec... to co bych ti odpověděl si nechám spíš do kabiny pro kluky celkově... nemusím to ventilovat tady na netu :). Takže odpovím konkrétně a pouze na dané otázky.

 To jestli u dorostu na LoKo budu nebo nebudu pokračovat i v další sezóně rozhodně nesouvisí s tím, jestli se nám podaří soutěž zachránit. Nikdy jsem podobné ultimátum nedostal a předpokládám, že ani nedostanu... a to z jednoho prostého důvodu. Letos máme tým, který má perspektivu pro příští ročník. Bohužel si to řada z vás neuvědomuje, ale příští rok bychom při drobném doplnění kádru mohli hrát v KP velmi slušnou roli. A tahle možnost mě hodně láká!

 Práci, kterou na LoKotce odvádím nedělám pro vedení, pro "fanoušky" ani pro nikoho třetího... Dělám ji kvůli týmu který máme, především pak kvůli lidem v něm. Pokud bychom spadli a většina hráčů projevila přání odejít, tak je něco špatně z jejich strany a já bych neměl důvod zde zůstávat.

 Předpokládám, že pokud bychom náhodou spadli do A třídy, tak zde všichni hráči zůstanou a půjdeme se porvat zpět o to, co bychom na jaře pokazili. Určitě bych chtěl tým doplnit ať už soutěž udržíme nebo ne. Chci se s klukama bavit útočným fotbalem ať to bude kdekoliv. Navíc je tu možnost střídavých startů, takže pokud by už někdo chtěl hrát výš, neznamená to, že by neměl hrát tady. To je ale vše hudba budoucnosti. Téma na mnoho vět...

 Obrazek

 Honza: umístění
 Lukáš:

 Na kolikátém místě myslíš, že dorost skončí po této sezoně?

 Není to jednoduché. Bude záležet na prvních jarních kolech. Tabulka zatím není v dolní polovině potrhaná a rozdíli jsou minimální. Pokud nám neujede vlak, tak můžeme vystoupat o pár příček nahoru. Věřím, že jsme schopni poskočit někam do spodní poloviny středu tabulky. Budu ale při zemi a střelím 11. místo, alespoň to by měl být náš cíl. K tomu se ale musíme o mnoho procent zlepšit.

 Obrazek

 O.P.
 Lukáš:

 Na podzim byl jeden z největších problémů v útoku. Je již rozjednaná posila dopředu, nebo budeš spoléhat hlavně na probuzení Lukáše Chmela popř. někoho dalšího? Věříš v Pálkovi schopnosti plnohodnotně nahradit  prozatím zraněného lídra Frantu? ... Jak se těšíš na letní soustředění? A konečně - budeš chodit povzbuzovat mužskou rezervu v domácích utkáních? :D

 Měli jsme rozjednaného útočníka z ústecka vše vypadalo na dobré cestě. Bohužel to mezi svátky padlo. Teď se pokusíme o jednoho útočníka z nižší soutěže, který projevil zájem u nás hrát. Chtěli bychom ho na střídavý start.

 Karel Pálek rozhodně nepřišel proto, aby nahrazoval Vaška Frantu. Kája je naprosto jiný hráč ať už fyzicky, herně... moc se mi líbí jeho přístup v přípravě, je to možná jeden z nejnadějnějších příchodů co jsme tu udělali. Platí pro něj však to samé... rozhodující budou výkony na hřišti... Umím si představit, že bude hrát jak Vašek Franta tak i Karel Pálek. Takže jako náhradu bych to určitě neviděl, spíš rozšíření kádru. Zda-li půjde o posílení bude muset Karel ještě prokázat.

Na béčko se určitě přijdu podívat, pokud mi to čas dovolí. Přeci jen tam mám minimálně dva koně z loňského kádru :).

Na soustředění se moc těším, ale určitě tohle hodně ovlivní to, kdo a kolik nás pojede. Můj sen je ten, aby jeli všichni hráči kádru pro příští rok.  Mělo by to být i jejich snahou. 14 dní soustavné práce s kompletním kádrem by nám určitě velmi pomohlo, příští rok by mohl být pro dorost nejlepší v KP vůbec, moc tomu věřím a doufám že kluci taky. K tomu ale potřebujeme výborné jaro, a na něj se těším teď :).

Obrazek

 O.P.
 Lukáš:

 Jaký nejsilnější okamžik jsi doposud zažil jak v trenérské, tak v hráčské kariéře? Jinak přeju štěstí, ve všem :-).

 Tak nejsilnějším zážitkem je určitě loňský domácí duel proti SK Kopisty. Je to nezapomenutelné utkání. Ať už co se týče atmosféry v kabině před zápasem (to očekávání, napětí, obavy...), atmosféry v hledišti (fantastická), vítězné branky (si pěkně těžkej :), hubeňoure) a prostě všechno kolem...

 Já jsem blázen = pamatuju si všechny zápasy (výsledky) které jsem odehrál a odtrénoval... vím i přibližně kdo dával góly a +- kdy, kolik byl poločas... to vše...

Postupem času možná skoro všechno zapomenu, ale tenhle klíčový zápas proti Kopistům nezapomenu nikdy!

 Obrazek

 Marty: pozice
 Lukáš:

 Ahoj, jakou pozici má v týmu momentálně Erik Russo... dík

 Erik je zajímavý typ hráče. Technický, rád si hraje s míčem.

 Má dva problémy.

 Tím prvním je herní nevyzrálost... neví kdy má odevzdat míč, kdy ještě kličku může a kdy už je to na škodu... nevidí řadu situací tak, jak by měl.... na tom všem se dá pracovat... ovšem...

 Druhý jeho problém je hlava... komunikace s okolím a trenéry. Rád dělá legraci, proti čemuž nic nemám. Jenže pak přijde ten moment, kdy se má začít pracovat. V tomto momentě se ovšem nepřepne a pak má problémy nejen se mnou, ale občas i se spoluhráči.

 Během podzimu jsem byl velice zklamaný z jeho výkonů a především přístupu. Uvidíme co na jaře. Je to kluk, který má na to rvát se o sestavu a já bych s ním rád pracoval. Musím ale vidět snahu z jeho strany, určitě nebudu někoho přemlouvat k tomu, aby pracoval tak jak chci... buďto bude plnit co vyžaduje týmová práce a nebo hrát nemůže. Máme před sebou ještě pár přípravných duelů. Šanci má, je to na něm.

Troufnu si tvrdit, že by pro něj jaro mělo být odrazovým můstkem, kdy by mohl získat zkušenosti a plně je prodat v podzimní části další sezóny... ale opakuji se, je to na něm...

 Obrazek

 divák: brankáři
 Lukáš:

 Jak budete řešit brankářskou situaci? Radimský toho na podzim moc nechytil. Budete shánět konkurenci? Kdo bude chytat za mladší dorost?

 Ahoj diváku! Brankářskou situaci budeme pro jaro řešit "z vlastních zdrojů". Odpovím od konce. Za mladší dorost bude chytat Tomáš Rosa, který odchytal i většinu podzimních zápasů. Předpokládám, že jako starší žák bude chytat i o kategorii níž, takže bude v mladším dorostu především získávat zkušenosti. Od toho také ml. dorost je.

 Ve starším dorostu máme už od loňska na výběr ze dvou brankářů, a to Janů Radimského a Thömy. Honza Thöma skoro celý podzim promarodil, takže Honzík Radimský dostal 100% důvěru. Je pravdou, že jsme s jeho výkony spokojeni nebyli a on to velice dobře ví.

 Během zimní přípravy na sobě pracuje poměrně intenzivně a já po něm přesto budu chtít ještě více. Tím, že nesháním dalšího gólmana (a s Honzou Thömou počítám spíše do obrany) mu dávám naprostou důvěru a po něm budu chtít aby mi to vracel. Na podzim tam tohle chybělo, na jaře to tam bude... Honzovi věřím, protože nám vloni v klíčových momentech hodně pomohl a hlavně ho znám od žáků. Chytat umí a nezapomněl to. Jen to musí prokázat při zápasech :).

Obrazek
 Trenér 2003 David F.: Spolupráce s A nebo B týmem mužů
 Lukáš:

 Čauky Luky. Zajímal by mě tvůj názor na spolupráci s našimi muži ( doplnování tvými hráči apod. ). Připadá mi, že jsou dorostenci tímto směrem málo využívány a tudíž nemohou sbírat zkušenosti, které do budoucna budou ve velké míře potřebovat? Třeba v b- týmu by nemuselo hrát tolika hráčů z áčka, ale toto samozřejmně ty ovlivnit nemůžeš. Je podle tebe dobrá komunikace mezi vámi?
Díky a hodně sportovních úspěchů.

 Ááá :)... no... vloni jsem byl k tomuto hodně kritický. Myslím, že kluci měli především v jarní části sezóny nastupovat výrazně více za "B" mužstvo, ale to už tu myslím padlo několikrát.

Pokud budu řešit letošní sezónu, tak je naprosto správné, že skoro nikdo do mužů na podzim nechodil, kluci na to neměli. Hráči nejstaršího ročníku (94) o to ani zájem neprojevili a přitom by to pro ně měl být hnací motor a jakási další motivace. Bohužel viděli, že ani loňské výborné výkony klukům (93) nestačili a teď na to zanevřeli... to nevím, do hlavy jim nevidím.

A mladší hráči... myslím si, že není dobře uspěchat přesun mladíků. Hráči mladšího dorostu by za muže ani chodit neměli, pokud na to nejsou připraveni mentálně!

Pokud půjde o starší dorostence... pokud budou plnit co mají a budou mít výkonnost, budu ten první, který to bude hlásit vedení s tím, že by bylo dobré dát jim šanci... třeba na 60-70 minut... ne na 5... v tom s tebou souhlasím.

Obrazek

 NONAME:
 Lukáš:

 Přijal by si výzvu trénovat mládež nějakýho lepšího klubu? a neštve tě někdy že na Lokotce za to nemáš peníze? vim že trenéješ z lásky k fotbalu.. ale vem si kolik do toho dáš volnýho času a atd.. a kdyby teďka nějaká nabídka přišla , bral by si jí ? díky..

 Ahoj bezejmený. Co je to lepší klub?... hm... To by záleželo na konkrétní nabídce, co by obsahovala, kde by to bylo, v jaké kategorii apod. Na tohle se hrozně těžko odpovídá. Určitě bych to zvážil a ješitně by mě to potěšilo... je to vždy ohodnocení práce, které si někdo všiml... ale já jsem teď u dorostu LoKo spokojený.

Že to nedělám za peníze mě ani tak neštve. Pokud bychom je dostávali, byl by to jen příjemný bonus... ale určitě to zvládnu i bez toho :). Volný čas do toho dám prakticky všechen, to je fakt...

Kdyby teď přišla nějaká nabídka? Přijímal bych jí jen těžko... to by muselo být něco neodmítnutelného... protože tady mám partu lidí, s kterými chci pracovat... říkám... je to o konkrétní nabídce... takhle říkám ne...

Obrazek

 Jing Saw:
 Lukáš:

 Nelituješ toho že si mohl v mládežnických letech hrát za Most a zůstal si na loko ? mohl si třeba tedka válet za mosteckej A-tým.. a nebo za Spartu.. :D třeba by ses i fotbalem živil..

 Víš... ani ne.

 Někdo mi může namítat a proč... vyšší soutěže, možnost někam se dostat a bla bla bla...

 Jedna strana mince je ta, že mi nikdy nechyběla sebekritika. Vždy sem věděl, kde mám chyby a kde rezervy a neměl sem nikdy pocit, že mi trenér vyčítáním chyb ubližuje... naopak..Myslím, že jsem na ligu neměl.

 Možnost přestupu do Mostu jsem měl ve starším žactvu, je pravda, že jsem byl rychlonohej útočník a něco mi tam spadlo, měl jsem hodně asistencí a hlavně jsem dal tuším 4 góly Mosteckýmu béčku (výhra 7:5), takže proto ta nabídka... ale... zůstal jsem a nelituju...

Zažil jsme nádherný sezóny... postupy z okresu až do kraje, kterej jsem si, ještě jako kapitán, mohla zahrát... takže určitě nelituju...

Jediný co mě mrzí je, že jsem nešel naplno do chlapů v době, kdy jsem na to měl... Mám tam sice odehranou nějakou tu minutu i letos, ale vzhledem k mé fyzičce a kilům na víc to nebylo ani pro jednu stranu nějak přínosné. Vrátit se do toho zpět je pro mě teď v podstatě nereálné..

Obrazek

 fanda LoKo: Franta
 Lukáš:

 ahoj, zajímalo by mě tvoje srovnání s Vencou Frantou? Nevidíš se v něm trochu? Co by měl zlepšit?

 Srovnávat se s Vencou Frantou asi moc nemůžu. On je jiný typ hráče.

Já byl do starších žáků v podstatě všechno od brankáře, přes zálohu až po střelce, v dorostu mi to první rok nešlo, tak ze mě udělali stopera a musim jim dnes zpětně dát za pravdu... udělali dobře. Cítil jsem se tam super a po úvodních rozpacích mi to snad i šlo... tak gólovýho stopera jsme od té doby neměli (nepočítám-li muže, ale jen mládež). V podstatě nikdy jsem nebyl nejlepší hráč svojí kategorie, ale vždycky jsem tomu dával všechno.

 Vašek je... od malička velkej talent a hrával i se staršíma ročníkama... sledoval jsem ho ještě když jsem hrál, takže to byl vlastně jeden z mála, o němž jsem věděl, když jsem začínal na LoKo trénovat. Hodně mu uškodilo zranění v žácích, další sezónu to nebylo ono. Co mu ale neuškodilo bylo to, že nepřestoupil před 3 lety do FC Chomutov... Přesto, že si vážím trenérských schopností pana Váni, v mnoha věcech s ním nesouhlasím. Jednou z nich je i Vaškův zmiňovaný "ne"přestup do Chomutova. Na LoKotce z něj vyrostl perfektní stoper, už vloni v 15 letech hlídal 19letý kluky... To už musíš něco umět...

 Ne, že bych se v něm viděl, ale rozhodně na něj spolehám a řekl bych, že to je nejlepší stoper dorostu od doby co nekopu :P ... Jednou bych si s ním v chlapech určitě rád zahrál.

Zlepšit? ... všechno... ještě pořád dělá spoustu chyb, které by dělat nemusel... pracovat na sobě musí stále, ale řekl bych, že je to jeden z těch, kteří to ví... Stále mu mám co dát a co ho naučit... V podstatě jsme se k tomu ani moc nedostali a moc informací jsem mu nepředával. Vím, že jako stoper jsem se nejvíc naučil sám, samotným hraním... zkušenostmi... Ale určitě jsou věci, na které ho ještě musíme upozorňovat, aby šel fotbalově nahoru :)

Co by měl změnit nejvíce je zdravotní stav. Pořád si něco huntuje :)

Obrazek

 VT: posily
 Lukáš:

 jak veliké naděje vkládáš do nových posil ? Volf ? Pálek ? myslíš že Pálek nahradí Frantu v zadních řadách ?

 Fanda Volf je pracovitý kluk, má výbornou docházku... ale dlouho nehrál. Bude to pro nás takový otazník. Spíš to vidím tak, že bude mít první půlrok v mladším dorostu na jakési rozehrání. Chtěl by hrát už teď, hodně se těší na zápasy... ale trochu ho krotím, musí na to být připravený.

Karel Pálek je posilou do zadních řad, na 4 posty teď máme 6-8 variant, takže konkurence narostla a to je jen a jen dobře. Jde o to, jak si s tím poradí, protože zvyklí na konkurenci moc nebude. Ale hrajeme krajský přebor a chceme ho hrát i za rok. Teď je na zkoušení času dost, za měsíc už to tak nebude.

Slibuju si od něj dobrou defenzivní práci, klidnou rozehrávkou a zvýšení konkurence v obraně, s jejíž prací jsme na podzim nebyl spokojen.

Jak jsem již odpovídal, Karel přišel jako plnohodnotný hráč a přesto, že je u nás "jen" na střídavý start, budu na něj mít stejné požadavky jako na naše hráče. Pokud chce hrát, musí si o místo v sestavě říci výkony. Rozhodně to ale není tak, že až se vrátí Vašek Franta, Karel hrát nebude. Takhle to nefunguje :)

Obrazek

 divák: spolupráce
 Lukáš:

 De o nějakou spolupráci Kyjic a Lokotky ? že hráči z Kyjic se zkouší na Lokotce ? Berete Kyjice jako farmu ? či základnu pro méně dobré hráče ? Děkuji.

 To jsme rád, že máme tolik diváků... :)

S Kyjicemi žádnou spolupráci dohodnutou nemáme. Je pravdou, že se tady během posledních let pár Kyjičáků prostřídalo. Každopádně si hráče nevyhledáváme podle klubové příslušnosti, ale spíše podle kvality. Z Kyjic by tu na jaře měl působit Karel Pálek a Jirka Zamrzla. Petr Frič už za nás na jaře hrát nebude, takže počet hráčů je pořád stejný. Jen pro informaci z LoKotky za posledních 6 let hostovalo/hostuje v Kyjicích výrazně více hráčů, než kolik jich k nám přišlo na střídavý start :).

Obrazek

 web
 Lukáš:

 ahoj, chystáš nějaké změny na web?

 Ahoj. Určitě...

 V nejbližší době bychom měli zveřejňovat nové profilovky dorostenců pro tento rok. Na jaře pak budeme lehce upravovat rubriku před víkendem, kde malinko pozměníme předzápasové informace a využijeme více historie.

 Nebudou scházet průběžné články a každý měsíc bychom též chtěli pravidelně přidávat rozhovor s některým z hráčů. Doplňovat též budeme i videa z loňské sezóny... na jaře si postupně připomeneme loňskou jízdu za postupem. Bude toho více, ale ne vše teď budu prozrazovat :).

Obrazek

 Alex: starší žáci
 Lukáš:

 Dobrý den Lukáši chtěl jsem se zeptat jestli budete v jarní části dávat větší prostor hráčům starších žáků kteří by příští rok měli hrát za mladší dorost.

 Dobrý den. Nebyl bych proti. Ba právě naopak. Už v podzimních zápasech dostávali kluci ze žáků prostor. Byl bych jedině rád, kdyby na každé utkání chodila třeba pětice hráčů a každý z nich dostal např. poločas nebo i více na hřišti. Je to vše o termínech a hlavně o domluvě s trenéry. Já s tím problém nemám, pro kluky určitě cenné zkušenosti. Jak říkám, byl bych jedině rád.

Obrazek

 VTŽ: FC Chomutov
 Lukáš:

 můžeš nějak porovnat dorsty fc a loko?

 Srovnávat bych to samozřejmě mohl, ale je to opět na dlouhé psaní... a vlastně se do toho ani pouštět nechci. Chci se soustředit na práci, kterou zde máme... a máme jí před sebou hodně!

Obrazek

 zimní příprava: přáteláky
 Lukáš:
 jak bude vypadat rozložení sil do přípravných zápasů? kdo bude hrát, kdy mladšák, kdy staršák
dík, že na nás nesereš Luky ikdyž na to občas serou někteří z nás

 Říkal jsem to již na začátku února, ale budiž... přípravné zápasy jsou většinově určeny pro starší dorost. Mladšák je přípravou pro st. dorost, takže má přípravné zápasy vlastně celý rok. Neklademe na něj důraz a i proto bude mít maximálně 2 až 3 přípravné duely. Mladší dorostenci, kteří budou mít dostatečnou docházku a výkonnost v tréninkovém procesu, mohou jet na zápas se st. dorostem... vlastně teď byl Lukáš Wälzer... někteří kluci ze st. dorostu nemohli a on v tréninku pracuje podstivě a na UMT v Jirkově vypadal slušně... takže možnost hrát má každý... stačí si o ni říct... ne ústně...docházkou a především výkony!

Obrazek
 sezóna: brankáři
 Lukáš:
 Ahoj, jak bys řešil případnou absenci Honzy Radimského? Ve starších dorostencích už žádného brankáře nemáš. A ml. kategorii nemáš nikoho tak kvalitního na st.

 Ahoj. Částečně už jsem na to odpovídal před chvílí. Brankáře máme stejné jako vloni. Při absenci Honzy Radimského bych se určitě nebál postavit Honzu Thömu. V přípravě dostanou prostor oba. Brankáře pro st. dorost tedy máme dva, ne jen jednoho.

V mladším dorostu by měl chytat Tomáš Rosa, ale do branky můžu dát třeba Pepu Soukupa nebo Dandu Štola. Brankáři to ale nejsou, to je fakt.

Obrazek
 jango: zápas
 Lukáš:
 jak by si okomentoval zápas s postoloprtama?

 Zápasu jsem se přímo neúčastnil, takže mám informace od Radka a z videa. Jenže to je pro mě možná výhodou, protože si jednotlivé situace přehraji opakovaně. Hodnocení si nechám pro kluky do kabiny, ale stručně...

 Nehráli jsme tak, jak bych chtěl. Naše hra byla pomalá a hodně nepřesná. Dělal nám potíže míč a špatně jsme řešili herní situace... bohužel i ty, které jsme poslední dva týdny nacvičovali. Málo jsme se tlačili do branky a zakončení. Nelíbil se mi ani nedůraz či pohyb řady hráčů po hřišti. Konkrétní ale budu až zítra směrem ke klukům...

Určitě by nás kvalitnější soupeř krajské úrovně při takovémto výkonu zle vytrestal. Šlo o první přípravné utkání, takže z toho vědu nedělám a cením si vítězství. Rozhodně si ale nebudeme nic namlouvat. S klukama jsme jasně domluveni, že si budeme nalívat čistého kalíšku...

Vítězství potěšilo, hra nikterak.

Obrazek

Otázky zodpovězeny 17. února 2013, L. Votruba