Jdi na obsah Jdi na menu
 


Béčko se střelecky trápí, přesto dokázalo posbírat body a drží se v první pětce tabulky

30. 10. 2016

   Podruhé se v letošní sezóně představila rezerva našeho týmu na domácím hřišti.

   Sestava byla oproti předchozím zápasům pozměněná. Na lavičce zůstali Vondráček s Wälzerem, kteří měli v nohách devadesát minut za A tým z předchozího dne. Šanci dostali i další členové kádru. Na hře se to bohužel již od začátku projevilo. Záložní řada soupeře byla jednoznačně rychlejší a efektivnější a my se jen stěží drželi ve hře. Rozhodujícím faktorem se pak bohužel stala situace, která dle trenéra R.Votruby vůbec neměla být. Po přímém kopu se střelou k tyči prosadil Zubko. Naopak naše dva poměrně slušné pokusy z trestných kopů se neujali a hosté v půli vedli.

   Do druhého poločasu už naskočil Vondráček s Wälzerem, kteří vystřídali Sochora a Šamse. Začátek nám vyšel slušně a soupeře jsme po stranách rázem přehrávali, centry ze stran pak ohrožovali brankáře Farkaše, míč však ne a ne skončit v síti. Po hodině hry se na hřiště dostal i Myšák, jež nahradil se zraněním hrajícího Radka Votrubu. Soupeř neustále hrozil z brejků a po jednom z nich se dočkal pojistky. V 73. minutě po dlouhém nákopu a nečekaném zisku míče pro hosty se gólově ujala střela letící podél padajícího Rosy (0:2). Byla to vůbec první branka ze hry, kterou jsme za čtyři kola inkasovali. Hned z následující akce ale znovu vykřesal naději hezkou střelou z první do "vingle" Wälzer a snížil na 1:2. V závěru, do kterého doplnil naši útočnou vozbu Krutina, jsme se ještě nadechovali k vyrovnání, ale několik rohů po sobě už tolik vytouženou branku nepřineslo... i když při závěrečném pokusu Franty nám nechybělo mnoho. Dramatický závěr jistě bavil diváky, kterých se v ochozech opět sešlo pěkné množství. Ani oni se však vyrovnání nedočkali.

(RV)

trenér Radek Votruba:"Dnes jsou to první ztracené body po vyrovnaném utkání, takže nevěším hlavu a naopak jsme rád, že si dokazujeme, že v soutěži se můžeme utkat s téměř každým. Jedeme dál a už vyhlížíme utkání v Mašťově, kde sice z různých důvodů bude několik hráčů chybět, ale o to větší šanci mají ostatní, aby ukázali, že do základu patří."

 

 AFK LoKo Chomutov "B" 1 - 2 FK Rašovice a.jpg

                                                               (0:1)

branky: 74. L.Wälzer - 17. Zubko, 73. Ulbrich

Rozhodčí: Čokáš, Franko, Menšík (ŽK: 2:3 (64. Pazderka, 89. L.Votruba), ČK: 0:0); diváků: 100

sestava:

1. Rosa - 2. Franta, 4. L.Votruba, 5. Soukup - 15. R.Votruba (60. 3. Myšák)12. Sochor (46. 7. Vondráček)10. Pazderka (C), 9. Plos (89. 14. Krutina), 13. Štol - 11. Tichý8. Šams (46. 6. Wälzer)

trenér: Radek Votruba

 

-----

 

   Do Mašťova jsme odjížděli s menším počtem a výběrem hráčů, než jsme zvyklí. Z různých důvodů nenastoupilo hned několik hráčů: Lhotský, L. Votruba, Franta, Krutina a další. I Radek Votruba zůstal po zranění z předchozího zápasu jen na střídačce v roli kouče.

   I přes výrazné změny jsme vstoupili do utkání dobře a dělali soupeři výrazné potíže. Herně nám to ovšem fungovalo jen po vápno, a tak jsme šance měli především po střelách ze střední vzdálenosti či po únicích. Na branku se hned třikrát řítil Tichý a na třetí pokus nám zajistil drobný náskok, který jsme si odnesli do kabiny.

   Ve druhém poločase tempo o něco opadlo, ale i tak jsme v první čtvrthodině drželi otěže utkání pevně ve svých rukou, respektive na našich kopačkách. Pak nám ovšem poněkud došel dech a soupeř se nakopávaným míčem několikrát po sobě dostal do hry. Varováním měl být rohový kop, po němž domácí nastřelili břevno. To nám jako signál k ohrožení tří bodů nestačilo. Zanedlouho poté jsme střelou z poza vápna do šibenice inkasovali - 1:1. Deset minut před koncem si ale nakopnutý míč směrem k vápnu zpracoval Tichý, překonal soupeře kličkou směrem do vápna a z dálky obstřelil do vikýře domácího brankáře - 1:2. Na to konto zareagoval trenér LoKo Votruba změnou formace a zápas jsme pak i s trochou štěstí dovedli do zdárného konce. V nekompletní sestavě jsme nezaváhali a napravili tak částečně předchozí první porážku v sezóně.

(RV)

trenér Radek Votruba:"V dnešním zápase jsme postrádali dost hráčů, ale poradili jsme si s tím. Fotbal jsme dnes hráli především my, ale ve druhé půlce jsme menší iniciativou pustili do hry i soupeře. Hrdinou dne je dnes Tomáš Rosa v brance a Pavel Tichý, který nás v závěru po nenápadné akci dostal zpět do vedení. Další tři body z venku beru samozřejmě jako velké pozitivum."

Arms of Mašťov TJ Sokol Mašťov 1 - 2 AFK LoKo Chomutov "B"

                                               (0:1)

branky: 26. a 80. Tichý

Rozhodčí: Dušek J., Čokáš J., Chroust M. (ŽK: 1:1 (Štol), ČK: 0:0); diváků: 10

sestava:

1. Rosa - 2. Myšák (70. 14. Tancoš)3. Smrčka, 5. Soukup, 13. Štol - 6. Wälzer (75. 12. R.Kubík)10. Pazderka (C), 7. Vondráček, 9. Plos - 8. Šams (60. 4. Sochor)11. Tichý

trenér: Radek Votruba

 

----

 

   Potřetí v sezóně nastoupilo béčko v rámci šestého zápasu OP na domácí půdě. Zatímco ve třech venkovních duelech nasázela rezerva mužů 12 branek a bavila se ofenzivní hrou, na domácím hřišti skórovala ve dvou utkáních vždy jen jedenkrát. Dnes navíc přijel na LoKotku těžký soupeř, SK Málkov. Šlo o duel aktuálně druhého se třetím. Do naší sestavy se po absenci z minulého kola vrátil stoper Lukáš Votruba, obranu jsme poprvé v sezóně měli zcela kompletní. Naopak v útoku nám scházelo hned několik hráčů (Šams, Lhotský, stále Čermák,...) a tak se po boku kanonýra Tichého představil netradičně v úvodu sezóny produktivní Štol. Ten tak scházel v záloze stejně jako marodící Denis Vondráček.

    Od úvodu zápasu bylo patrné, že se LoKotka bude chtít prezentovat kombinační přízemní hrou, do níž se měli zapojovat i oba útočníci. Právě kombinace, snad i díky výše uvedeným absencím, trochu drhla. Dostat se za obranu soupeře se nám dlouho nedařilo a tak jsme to zkoušeli, často velice nepřesně, ze střední vzdálenosti. Pokusy Franty, Plose či Wälzera se snad ani nemohli ujmout. Další možností byly standardní situace, i když... přehlavičkovat narostlé Málkovské byl často neřešitelný úkol. Fungovaly alespoň přímé střely z trestných kopů. Z ideální pozice však neuspěl Ondra Plos, stejně tak se gólově neujal ani pokus Lukáše Votruby z úhlu, obě střely vytěsnil nad dobrým zákrokem brankář Žáček. Hosté se spoléhali především na rychlé kontry za naši obranu. Ta si s vypětím všech sil poradila. Tedy až na výjimky... poprvé pláchli hosté po levé straně a střelu z úhlu jistě vyrážel připravený Rosa. Podruhé nedokázal Lukáš Wälzer zachytit svého hráče při náběhu a jeho následný centr na volné spoluhráče před brankou znamenal snad největší šanci hostí, v níž ale Boháček z pěti metrů nepochopitelně přestřelil, velká klika pro domácí. Ti mohli jít do vedení po pěkném průniku Wälzera, jehož zpětnou přihrávku nedokázal v leže nasměrovat do branky Plos. Asi největší šanci domácích v první půli měl na kopačce kapitán Pazderka. Aktivní Wälzer opět umotal Sýkoru a nasměroval centr do prostoru, kam nedosáhl žádný z hostujících hráčů. Pazderka však svou střelou v pádu těsně minul cíl. Přes zajímavý první poločas se hrálo 0:0.

   Přesto, že jsme chtěli hrát především po zemi, v prvním poločase jsme až příliš často volili vysoké míče na útočníky, kteří jsou však všechno možné, jen ne hlavičkáři. Dobrý pohyb soupeřovi družiny nás však často nutil k jednoduchému řešení v rozehrávce. Ve druhém poločase jsme se snažili o změnu, hosté stále dokola zkoušeli své štěstí míči za obranu. Právě z nich měli dvě největší šance druhé půle, paličem zápasu se stal Boháček. Ten nejprve po hrubé chybě Franty běžel zcela sám na Rosu, jemuž udělal kličku. Tomáš však situaci skvěle ustál a včas vypíchl míč pryč. Následné protesty hostí byly bezpředmětné, penalta se nepískala. Druhá vyložená šance nastala po prakticky stejné situaci, kdy Franta špatně odhadl míč a sám na branku opět upaloval Boháček. Tentokráte již zakončil, ovšem skvěle vyběhnutého Rosu nepřekonal. Na hřiště se po hodině hry dostali mladíci Sochor a Myšák, kteří nahradili Ondru Plose a hrajícího trenéra Radka Votrubu. Přesto, že domácí měli možná častěji míč na kopačkách a opticky hráli více na polovině soupeře, nebyli schopni si vypracovat jasnou brankovou příležitost. Skórovat tak mohli hosté. Po rohu odražený míč zkoušel obstřelem dostat do sítě smolař Boháček, jehož pokus by zřejmě stačil na Rosu, ovšem za naším brankářem skvěle zasáhl Smrčka, který míč ukopl pryč. Radek Kubík se dostal na hřiště za Dana Štola, který, ač bez vstřeleného gólu, skvěle odpracoval něco málo přes sedmdesát minut. Čtvrt hodiny před koncem mohli skórovat domácí, Votrubův centr z poloviny hřiště nadělal před brankou Žáčka velké problémy, ale ani Soukup, ani Franta nedokázali míč dorazit do sítě. Gólu se tak diváci na LoKo dočkali až  V 79. minutě a k radosti domácích příznivců skončil míč v síti málkovského Žáčka. To se kombinace přes obranu a pravé křídlo dostala až na vápno, kde přiťuknutý míč vyletěl z kopačky Tichého přesně do šibenice - 1:0. Hosté se v poslední desetiminutovce ještě zmohli k náporu, ovšem naše pozorná obrana je do šancí nepouštěla. Výjimku tvořila jen standardka asi pět minut před koncem, kdy Málkovští hlavičkovali těsně vedle branky. V závěru přišlo už čistě taktické střídání, kdy Radek Krutina nahradil Martina Sochora. O třech bodech však už bylo rozhodnuto.

   Těžký duel tak domácí mladíci zvládli a připsali si do tabulky další cenné vítězství, počtvrté ze šesti duelů navíc obrana v čele s brankářem Rosou neinkasovala.

trenér Radek Votruba:"Zápas byl herně vcelku vyrovnaný. Z různých důvodů nám chybělo hned několik hráčů, ale i přesto se povedlo sestavu vcelku dobře poskládat. V první půli jsme přežili dvě vyložené šance soupeře. Kde nám chyběla kvalita, zapracovala bojovnost. Odměnou nám pak byl gól necelých patnáct minut před koncem. Dnes to asi na tři body nebylo, ale štěstí jsme šli s odvahou naproti."

 

 AFK LoKo Chomutov "B" 1 - 0 SK Málkov Výsledek obrázku pro málkov u chomutova

                                                            (0:0)

branky: 79. Tichý

Rozhodčí: Pešta, Spusta, Hanzlík (ŽK: 2:1 (57. R.Votruba, 85. L.Wälzer - 16. Pojar), ČK: 0:0); diváků: 60

sestava:

1. Rosa - 2. Franta, 3. Smrčka, 4. L.Votruba, 5. Soukup - 15. R.Votruba (66. 16. Sochor/86. 12. Krutina)9. Plos (61. 13. Myšák)10. Pazderka (C), 6. Wälzer - 11. Tichý14. Štol (72. 8. R.Kubík)

trenér: Radek Votruba

 

----

 

  Teprve druhou porážku v probíhající sezóně si připsali fotbalisté LoKo "B". Jednalo se o první venkovní ztrátu bodů. Béčko prozatím venku inkasovalo jen jediný gól ve třech duelech, dnes jsme tuto porci branek v naší síti stihli po minutě a půl.

   Hostům scházela v sestavě řada tradičních opor. Někteří borci nastoupili v souběžně hraném zápase "A" mužstva v Perštejně (Sochor, Vondráček, Wälzer, R. Kubík), jiní absentovali povětšinou z pracovních důvodů (Pazderka, Franta, Krutina) nebo zranění či nemoci (Šams, Lhotský, Tichý). V kostce shrnuto jsme do Úhošťan odjeli s jediný náhradníkem, kterým byl trenér přípravek Michal Rusník.

   Domácí nás od úvodu přitlačili, navíc jim pomohla do sedla rychle vstřelená branka. První poločas byl jasně v jejich režii. V červeném hrající SKP dobýval naši branku a postupem času s přispěním našich hrubých chyb bylo jen otázkou, kolik "fíků" dostaneme. Číslice se po první pětačtyřiceti minutovce zastavila na sumě 5.

   Druhý poločas byl z naší strany výrazně lepší, domácí navíc polevili a hrálo se spíše na polovině soupeře. Dobývali jsme jeho branku, ale naše pokusy byly nepřesné, slabé nebo kombinace obojího. V největších tutovkách selhali hlavou Smrčka (těsně nad), do sestavy se navrátivší Čermák z malého vápna (zcela mimo), opakovaně z dálky slabě střílející Tancoš, nebo již v prvním poločase Myšák, který si při úniku sám na branku šlápl a následně sedl na míč... Branku jsme prostě nebyli schopni vstřelit, naopak soupeř přidal, vždy z brejkových situací, další tři góly. Po pohodlném vítězství nad torzem naší rezervy dál suverénně vévodí naší skupině okresního přeboru.

 

Výsledek obrázku pro skp kadaň znak SKP Kadaň 8 - 0 AFK LoKo Chomutov "B"

                                            (5:0)

branky: 5., 16. a 51. Melichar, 14. a 81. Kinský, 36. Krämer, 40. Schreiner, 75. Novák

Rozhodčí: Čokáš, Dušek J., Strádal (ŽK: 1:0, ČK: 0:0); diváků: 30

sestava:

1. Rosa - 5. Soukup, 4. L. Votruba (C), 3. Smrčka, 14. Štol - 7. R. Votruba, 11. Čermák (70. 12. M. Rusník), 6. Tancoš, 13. Myšák, 9. Plos - 8. Šams

trenér: Radek Votruba

 

----

 

   V sobotu nastoupil k dalšímu utkání okresního přeboru "B" tým dospělých. Po dardě 0:8 od vedoucího SKP Kadaň jsme se sešli ve výrazně lepším složení kádru, než v minulém týdnu. Na hřišti to však bohužel znát nebylo...

   Minimálně to platí o výsledku. Hosté přijeli k zápasu až těsně před výkopem, čímž notně zkomplikovali domácím přípravu k utkání a prostoru na rozcvičku nebylo mnoho. První fackou pro nás byl hned úvod zápasu, hosté rozehráli bleskovou akci, náběh soupeřova hráče nezachytil ani Plos, ani Soukup a Jeseň vedla ani ne po patnácti vteřinách - 0:1. Ze šoku jsme se poměrně rychle probrali a začali na hřišti dominovat, v prvních šancích jsme ještě potřebovali "seštelovat" mířidla, ale když dostal Vondráček za obranu míč od Soukupa, poradil si se zakončením mazácky a ve 13. minutě bylo srovnáno. Navíc jsme okamžitě přispěchali s další akcí, kterou hosté jen tak tak zastavili odkopem na roh. Ten se však krutě nepovedl a soupeř po rychlém brejku a Rosou vyražené střele pohodlně skóroval do prázdné branky - 14. minuta - 1:2. Další dvacet minut jsme se pak neúspěšně snažili dostat k vyrovnání. Nejblíže mu byl ve 30. minutě dopředu aktivní levý bek Soukup, jehož pumelice z dobrých pětadvaceti metrů se od tyče odrazila podél brankové čáry ven. Hosté se snažili využívat především křídelní hru a rychlé brejky. Hru tvořili Holeček a dřívější dlouholetá opora AFK LoKo Josef De Stefanis, nutno dodat velice dobře. Ve 38. minutě přišel další trest. Opět brejk přes naši levou stranu doklepl na zadní tyči Riška do prázdné branky - 1:3. Ještě do poločasu měl další dobrou gólovou pozici kapitán Pazderka, jenže svůj skvělý průnik zmařil výrazně nepovedenou střelou, v poločase mrzkých 1:3.

   Do druhého poločasu udělal trenér Radek Votruba dvě změny, na levé straně zálohy nahradil Plose Daniel Štol, v útoku pak Sochora vystřídal Radek Kubík. Hned z kraje druhé půle pak přišli možná klíčové okamžiky zápasu. Ve 48. minutě se zcela sám na branku řítil Vondráček, jenže tutovku zpackal, když zcela minul branku. Za to soupeř si na druhé straně pohrál s naší obranou a do prázdné branky trefil opět Riška na 1:4. V 57. minutě jsme po faulu na Kubíka dostali možnost pokutového kopu, který proměnil Lukáš Votruba - 2:4. Jenže o další minutu později vystoupila celá naše obrana na pokyn střelce předchozí branky proti soupeři, celá kromě Davida Smrčky. Kučera se tak v ofsajdu nenacházel a šel zcela sám na Rosu. Poradil si mazácky - 2:5. LoKotka se nechtěla vzdát, ale v dalších šancích neuspěl Kubík, který mohl při troše štěstí hned 3* rozvlnit síť, branka mu však byla malá. Po snížení Pepou Soukupem, který se ve druhém  hlavou trefil přesný Vondráčkův centr, na 3:5 nám svitla ještě malá naděje. Ta však zhasla v 72. minutě poté, co sudí Kešner nařídil hodně přísnou penaltu po údajném faulu Tancoše - Kučera - 3:6. V dalším rozletu nás pak přibrzdila červená karta pro Vaška Frantu. V 86. minutě se ještě po akci De Stefanise a chybě Smrčky prosadil čtvrtou brankou v zápase do odkryté branky Riška.

   Špatný výkon, den blbec...jak chcete. Každopádně prohra 3:7 odpovídá zcela průběhu zápas. Katastrofální obraná fáze našeho celku, neschopnost v zakončení... Za týden doma hostíme Hrušovany, musíme ale zatraceně přidat.

 

 

 AFK LoKo Chomutov "B" 3 - 7 TJ Tn. Kl. Jeseň Portrét 

                                                               (1:3)

branky LoKo: 13. Vondráček, 57. L.Votruba /P/, 67. Soukup

Rozhodčí: Kešner, Prokeš, Chroust (ŽK: 1:1 (82. Štol - 38. Durec), ČK: 1:0 (78. Franta)); diváků: 50

sestava:

1. Rosa - 2. Franta, 3. Smrčka, 4. L. Votruba, 5. Soukup - 13. Myšák (67. 10. Tancoš)6. Wälzer8. Pazderka (C), 9. Plos (46. 14. Štol) - 7. Vondráček16. Sochor (46. 11. Kubík) ... dále připraven: 15. R. Votruba

trenér: Radek Votruba

 

----

 

   Rezerva mužů nastoupila na domácí půdě proti Čechii Hrušovany. Celky z první poloviny tabulky odehráli vyrovnané utkání, které pro domácí zlomil v závěru zápasu Vondráček. Jinak se však hrálo podprůměrné fotbalové utkání, krásy opravdu moc nepobralo. Hosté se spoléhali na dlouhé míče, které jim sklepával či přidržoval, dle potřeby, zkušený Kuhn. Domácí měli v plánu hrát kombinačně, jenže katastrofální práce s míčem jim v řadě situací zhatila jakýkoliv postupný útok. Navíc nám v ofenzivě krutě scházel pohyb, takže jsme zkušenějšího soupeře ani nepřeběhali. Šancí jsme si v prvním poločase vytvořili pramálo, pokud ano, brankář Svoboda vyrážel.

   Ani ve druhém poločase se nám dlouho nedařilo prolomit hradbu těl před brankou hostí. To už jsme na hřišti vyloženě dominovali a hráli v podstatě jen na polovině soupeře, ten chodil z bloku do rychlých brejků. Jenže k čemu převaha, šancí bylo pramálo. Fotbal se ještě stále hraje na góly a alespoň jeden, se nám na rozdíl od soupeře vstřelit podařilo. Jeden z velkých závarů v pokutovém území vyřešil Vondráček geniálním bodlem. Střela ještě na brankové čáře trefila obránce Buranta, od nějž se míč dostal do sítě.

   Domácí už hubené vítězství pohlídali. Domácí obrana si připsala další čisté konto (v osmém zápase již pátá nula!). Tato těší možná ještě víc, protože jsme v předchozích dvou duelech dostali 15 branek! Herně jsme však spokojeni nebyli, je na čem pracovat!

 

 AFK LoKo Chomutov "B" 1 - 0 FK Čechie Hrušovany FK ČECHIE Hrušovany z.s.  

                                                          (0:0)

branka: 75. Vondráček

Rozhodčí: Čokáš, Pašek, Prokeš (ŽK: 1:1 (70. Soukup - 56. Dušek), ČK: 0:0); diváků: 100

sestava:

1. Rosa - 3. Smrčka, 4. L. Votruba (C), 5. Soukup - 14. Štol - 15. R. Votruba (12. 13. Myšák)6. Wälzer (83. 2. Čermák)9. Plos (87. 8. Krutina), 16. Sochor (71. 10. Tancoš) - 7. Vondráček11. R. Kubík (59. 12. Šams)

trenér: Radek Votruba

 

---

 

  V dalším domácím zápase proti Jiskře Kovářská nastoupilo béčko na domácí půdě ve výrazně oklešťené sestavě (řada absencí, souběh s "A" týmem). Abychom měli alespoň někoho na střídání, sehnali jsme na poslední chvíli trenéra přípravek Michala Rusníka :).

   Opět se nehrálo žádné extra koukatelné utkání. Domácí skvěle bránili a hosté se jen s velkými problémy dostávali na dostřel Rosovi, ten tak v prvním poločase nemusel čelit žádné přímé nebezpečné střele. Ani na druhé straně se příliš nedařilo našim kanonýrům, i když ke vstřelení branky jsme měli určitě blíže než hosté, poločas skončil 0:0.

   I druhá půle přinesla podobný obrázek hry, domácí dobývali zhuštěnou hostující obranu, hosté chodili do rychlých kontrů, ovšem opět bez zakončení, naše obrana vždy včas sklapla. Největším paličem na domácí straně se stal Denis Vondráček, který hrál, ač pochroumaný, poměrně aktivně, ovšem neměl střeleckou a jeho spíše technické pokusy mířili vždy mimo branku. V době, kdy se už zdálo, že je penaltový rozstřel neodvratitelný se po faulu na Čermáka postavil k trestnému kopu Lukáš Votruba, jehož pěkná střela se od břevna odrazila na malé vápno, kde ji pohotově za pomoci hostujícího obránce dorazil do sítě David Smrčka. Když se nedařilo útočníkům, zařídili naše vedení obránci. Čtvrtou domácí výhru 1:0 jsme však neudrželi. Po mele ve vápně, po které se hosté dožadovali pokutového kopu, zůstal na zemi ležet kapitán Pazderka, hra se odvíjela jinde, jenže poté, co hosté získali míč a poslal jej na zteč naší branky, byla naše obrana rozhozená a za ní vybíhající stojící Pazderka vyrušil ofsajd, mezi naše borce naběhl hostující kanonýr Fako a přízemní ranou na přední tyč srovnal pár vteřin před koncem na 1:1. Že by déjá vu ze včerejšího utkání žáků... :)

   V penaltovém rostřelu jsme udrželi pevné nervy a všichni naši střelci v pohodě uspěli, naopak hosté se prosadili pouze jednou a tak bod navíc zůstal na LoKo.

 

 AFK LoKo Chomutov "B" 1 - 1 TJ Jiskra Kovářská Portrét   

                                                          (0:0)

penalty: 4:1 (dal: Vondráček, Čermák, Smrčka, Štol)

branky: 88. Smrčka - 90. Fako

Rozhodčí: Svoboda - Hanzlík, Dormiševová (ŽK: 0:1, ČK: 0:0); diváků: 35

sestava:

1. Rosa - 3. Smrčka, 4. L. Votruba, 2. Franta - 15. R. Votruba (80. 9. Rusník)16. Sochor10. Pazderka (C)7. Vondráček, 14. Štol - 8. Šams11. Myšák (46. 6. Čermák)

trenér: Radek Votruba