Jdi na obsah Jdi na menu
 


Den blbec! Dorostenci zpackali duel na koberci v Kadani...

23. 9. 2014
   Dorostenci zahodili výborně rozehrané utkání v Kadani. Utkání se původně mělo hrát již o víkendu na LoKo, jenže vzhledem ke stavu hrací plochy bylo utkání odloženo na úterý, navíc jsme si s Kadaní vyměnili pořadatelství a Tatraňáci nás vzali na svoji UMT, přesně řečeno na tamní koberec.
 
   Přes nezvyklou hrací plochu jsme do zápasu vstoupili fantasticky. Už v páté minutě hlavičkoval po centru Soukup, míč doputoval na zadní tyč k Frantovi, který jej lobem vracel před branku. Míč se odrazil od břevna přímo k Vydrželovi, který jej poslal do branky - 0:1. Domácí vůbec nevěděli co se děje a na hřišti bylo jen jedno mužstvo. Po dalším centru byl ve vápně ve 12. minutě sražen Soukup a následovala penalta. Tu však Chmelan napálil jen do nohou brankáře Králíka, tento moment naprosto změnil rozpoložení na hřišti. V 19. minutě chtěl stoper Smrčka od lajny míč rozehrát, jenže netakticky na střed a Švandrlík trefil přesně k tyči - 1:1. Ve 27. minutě pak obrat dokonal Špeta. Po centru z boku byl Srkal atakován při sběru míče ze vzduchu - dle našeho názoru nedovoleně, ale což... dorážející Špeta byl navíc v ofsajdu, který však neodmával pomezní Majer. Ještě do poločasu jsme měli několik možností, v té největší nedokázal Chmelanovu přihrávku nepochopitelně usměrnit do branky Šifalda.
 
   Druhý poločas byl o naší snaze, Kadaň spoléhala na brejky. My jsme však nebyli schopni dostat se do zakončení, velkou možnost měl Vydržel, který šel sám na branku, ale v podstatě ani nezakončil. Domácí se pak dostali do trháku, když domácí hvězda Mach přesně proměnil trestný kop - 3:1. O chvíli později pak Srkal špatně vyběhl z branky a domácí pohodlně vedli 4:1. Domácí brankář Králík, který v podstatě vyhrál domácím zápas vytáhl ještě jeden gól, v 88. minutě krásnou střelu Chmelana vytáhl ze šibenice.
 
- v přípravě neúplné video z utkání -

STARŠÍ

 FK Tatran Kadaň 4 - 1 AFK LoKo Chomutov 

(2:1)

Branky: 19. Švandrlík, 27. Špěta, 70. Mach, 74. Zadina - 5. Vydržel .... 12. nedal Chmelan /P/

Rozhodčí: Holub J., Majer, Kunc (ŽK: 1:0 (12. Vinopal), ČK: 0:0); diváků: 35

sestava:

1. Srkal (82. 21. Rosa) - 13. Stoikov, 2. Franta, 3. Smrčka, 10. L.Wälzer  - 5. Soukup (C)8. Šifalda (70. 8. Volf), 7. Chmelan (88. 11. H.Wälzer), 15. Vondráček (75. 6. Kalčev), 6. Kalčev (61. 9. Štol) - 14. Vydržel

trenér: Lukáš Votruba, asistent: Karel Pálek, Radek Votruba, vedoucí: Karel Votruba

 

MLADŠÍ

 FK Tatran Kadaň 2 - 0 AFK LoKo Chomutov 

(1:0)

Branky: ?? ... Smrčka nedal /P/

Rozhodčí: Holub J., Majer, Kunc (bez karet); diváků: 30