Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zklamání z Kadaně napravilo zasloužené a cenné vítězství

3. 5. 2014

   Ani v Kadani neprolomil dorost své letošní venkovní trápení a prohrál nakonec v celku jednoznačně 3:0.

   Přitom úvod zápasu patřil jasně hostujícímu týmu. V největší šanci překopl zcela volný Radimský z úrovně penalty domácí branku. Pěknou střelou, kterou zlikvidoval domácí Králík, se prezentoval mladík Vondráček. Další dva nadějné průniky Vydržela nenalezli před brankou hlavy či kopačky spoluhráčů. Kadaň se rozjížděla hodně opatrně a na brankové přiležitosti si trpělivě počkala. Po půlhodině hry zahrozili domácí po centru z pravé strany, ale hlavičkující Mach mířil mimo. Branka přišla až ve 41. minutě, kdy jsme propadli po autovém vhazování na polovině hřiště, Wälzer nedokázal pokrýt křižný pas, který za Rosu následně poslal Hrdina - 1:0.

   Druhý poločas už z naší strany neměl takovou kvalitu a domácí si v pohodě dokráčeli pro tři body. Vše mohlo být jinak, kdybychom vyřešili dvakrát slibné přečíslení. Po tom druhém v 64. minutě však domácí provedli smrtící kontr na jehož konci zkušeně zakončil Kocík. Domácí kapitán pak ještě v 76. minutě, kdy jsme již zřetelně tahali za kratší konec, upravil krásnou střelou na 3:0.

   tr. Lukáš Votruba: "Rozhodl úvod zápasu. Kdybychom po půl hodině hry vedli 2:0 nemohl se nikdo divit. Jenže jsme své šance zahodili, bez gólů venku prostě vyhrávat nebudeme. V závěru zápasu jsme byli nařčeni ze zbytečné agresivní hry. Z naší strany došlo ve druhém poločase k jedinému ostřejšímu zákroku, kdy byl Soukup (mimochodem první ŽK v sezóně) prostě jen pozdě u míče. Navíc jsme jej ihned po zákroku vystřídal. Domácí vlnu nevole jsem nepochopil, oni hráli určitě v rukavičkách :). Nicméně Kadani gratuluji k zasloužené výhře."

   Mladší dorost si uříznul pořánou odtudu, když vzhledem ke špatnému přístupu k zápasu i samotnému výkonu prohrál vysoko 10:0!

 FK Tatran Kadaň 3 - 0 AFK LoKo Chomutov 

                                             (1:0)

Branky: 41. Hrdina, 64. a 76. Kocík

Rozhodčí: Moder, Krutina, Šifalda ml. (ŽK: 1:1 (84. Soukup), ČK: 0:0); diváků: 25

sestava:

1. Rosa - 3. Wälzer (72. 13. Prokeš), 4. Möbius, 2. Franta, 10. Pálek - 5. Soukup (84. 3. Wälzer) - 15. Vondráček (62. 6. Kalčev), 8. Szabó, 7. Chmenal (C), 14. Vydržel - 11. Radimský (77. 12. Posejpal)

trenér: Lukáš Votruba, br.trenér: Tomáš Rosa st.

 

----------------------------------------------------------------------

 

Dorost utrpěl vítězství nad Litoměřicemi

11. 5. 2014

  trenér LoKo Lukáš Votruba: "V úvodu utkání jsme byli lepším týmem, ale nedokázali jsme svou převahu dotáhnout, vyjma první branky, k nějakému vyššímu náskoku. Soupeř před poločasem potrestal naší hrubou chybu v bránění a tím začla tragédie na hřišti. Předvedli jsme jeden z nejhorších jarních výkonů, ale paradoxně to stačilo na 3 body, za které jsme rádi. Na podzim a vlastně i teď na jaře se nám často stávalo, že i z kvalitně odehraného utkání jsme odešli s prázdnou, tak se nám to dnes alespoň drobně vrátilo."

 

 AFK LoKo Chomutov 4 - 2 FK Litoměřice 

                                                  (1:1)

Branky: 5. a 76. Radimský, 49. Chmelan, 80. Vondráček - 33. Mikina, 47. Cermánek

Rozhodčí: Franko, Menšík, Pokryvka (ŽK: 0:1 (42.Bader), ČK: 0:0); diváků: 50

sestava:

1. Rosa - 3. Wälzer, 4. Möbius, 2. Franta, 10. Pálek - 5. Soukup (89. 13. Prokeš) - 7. Chmelan (C)8. Szabó, 16. Majer (37. 15. Vondráček)14. Vydržel (83. 9. Štol) - 11. Radimský (81. 12. Posejpal)

na střídačce zůstal: 6. Zikán

trenér: Lukáš Votruba, br.trenér: Tomáš Rosa st., vedoucí: Karel Votruba