Jdi na obsah Jdi na menu
 


JARO 2013

16. 6. 2013

Dorost začal jaro slibně, potrápil lídra tabulky! Mladší dorost zvítězil

   tr. Lukáš Votruba: "Dneska jsme se postavili jednomu z nejsilnějších soupeřů v KP se ctí a klukům určitě nemohu vytknout bojovnost a nasazení s jakým vstoupili do zápasu. Je jen obrovská škoda, že jsme nedokázali využít možnosti ke skórování, které se nám naskytli a v podstatě i brzké vedení neudrželi do poločasu. Mrzí mě hlavně to, že jsme se nedokázali v poslední čtvrthodině zvednou a zabojovat o bod, který by pro nás měl cenu zlata. Každopádně se na dnešním výkonu dá stavět. Záleží jen na nás, jak si toto utkání přebereme a jestli na něj v dalším mači navážeme."

FK Bílina 3 - 1 AFK LoKo Chomutov

branky: 30. a 82. Masopust, 65. Podaný - 7. Chmel

sestava: 1. Radimský (C) - 5. Soukup, 10. Jireček, 6. Pálek, 8. Šmat - 15. Chmelan (86. 3. Kalčev), 9. Rohla, 7. Kočnár, 11. Nutil - 12. Loukota (88. 2. Franta), 14. Chmel (69. 16. Thöma)

U17: 0:1 - branka: 68. L.Wälzer

 

Dorost v neúplné sestavě na soupeře neměl, v Litoměřicích padl

   tr. Lukáš Votruba: "V prvním poločase jsme hořeli v obranné fázi, za což nám soupeř zle naložil. Nevyužili jsme své šance a zápas byl rozhodnutý. Výkon ve 2. poločase byl lepší. Naše postavení v tabulce asi odpovídá tomu, co momentálně předvádíme. Nadruhou stranu nám zbývá 11 zápasů proti kvalitním soupeřům, takže se můžeme dobře připravovat na další sezónu :)."

 FK Litoměřice 5 - 1 AFK LoKo Chomutov

branky: 9., 22., 23., 33., 73. soupeř - 61. Chmelan

sestava: 22. Thöma - 6. Pálek, 10. Jireček (85. 8. Kalčev)2. Franta (C), 3. Král - 5. Soukup, 7. Kočnár (80. 12. Štol) - 4. Wälzer (52. 11. Šťastný - 75.), 15. Chmelan, 14. Nutil - 16. Chmel (46. 9. Russo)

U17: 7:1 - branka: 37. Nutil
 

Dorost v Děčíně zabral a v závěru sahal po bodu

   tr. Lukáš Votruba: "Kluci si konečně dneska zahráli fotbal, na který se dalo dívat, musel je bavit. Do zápasu dali hodně sil, plnili si co měli a krom prospaného začátku zápasu byli Děčínu rovnocenným soupeřem. Mít trochu více klidu, přehledu a kvalit v zakončení, mohli jsme i v této zdecimované sestavě bodovat. Bohužel takovéto výkony zatím nejsme schopni předvést doma na LoKotce, kde působíme odevzdaně, bez nápadu a agresivity. Snad příští víkend zabojujeme jako dnes.

   Dneska nás odjelo k zápasu jen hrozivých 16, takže bych chtěl poděkovat klukům, co odehráli oba zápasy. Bohužel na to dnes doplatil mladší dorost, který výrazně unavený dostal nejtěžšího možného soupeře a výsledek tomu odpovídá. Věřím, že v příštím týdnu budeme kompletnější."

FK Junior Děčín 3 - 2 AFK LoKo Chomutov

branky: 11. Šmalcl (P), 57. Novák, 70. Brom - 78. a 87. Nutil

sestava: 1. Rosa - 5. Soukup, 2. Franta (C), 3. Král - 9. Rohla, 8. Šmat - 7. Chmelan, 11. Nutil, 6. Russo - 10. Loukota, 4. L. Wälzer ... na střídačce připraveni: 12. Štol, 13. Slezák, 14. Bláha

U17: 14:0

 

Dorost dotáhl dvoubrankové manko, individuální chyby ho stály body

   tr. Lukáš Votruba: "Zápas pro nás začal přesně tak, jako v podstatě každý na LoKotce v této sezóně. Zahodíme i ty největší šance a soupeř trefí gól ze všeho. Povedlo se nám šťastně snížit do poločasu, ale bohužel jsme si nechali nadělit třetí gól přesně ze situace, o které jsme se během přestávky bavili. Kluci ale ukázali charakter i kvalitu a během chvíle zápas srovnali. V poslední půlhodině se hrálo na obě strany hodně otevřeně a soupeř bohužel jednu situaci využil. To zápas rozhodlo. Žádný závěrečný nápor se bohužel nekonal. V posledních 14 dnech už alespoň soupeře potrápíme, na body to bohužel zatím nestačilo, děláme stále moc individuálních chyb, které nás stojí zápasy.

   Mladší dorost odehrál utkání, za které musím před kluky smeknout. Hrát se soupeřem z horní poloviny tabulky v 8 hráčích vyrovnaný fotbal zasluhuje určitě pochvalu. Kluci se sebrali tak, že ještě dvacet minut před koncem zápas snížili na 3:4 a vyřešit lépe některé brejkové situace, mohli jsme i srovnat. V závěru jsme bohužel inkasovali tři zbytečné góly po našich chybách, ale celkový výkon nebyl vůbec špatný."

AFK LoKo Chomutov 3 - 4 FK Český Lev Neštěmice

branky: 30. a 57. Rohla, 61. Chmelan (P)

sestava: 22. Thöma - 2. Pálek, 4. Möbius (C), 3. Král - 9. Rohla - 5. L. Wälzer, 7. Chmelan, 11. Nutil, 6. Russo - 10. Loukota, 8. Chmel na střídačce připraveni: 12. Štol, 1. Rosa

U17: 3:7 - branky: 34. a 63. Posejpal, 60. Nutil

 

Dorost dotřetice o branku, za výkon v derby se však stydět nemusí

   tr. Lukáš Votruba: "Nemyslím si, že by bylo v dnešním duelu nějak patrné rozdílné postavení obou týmů v tabulce, pokud ano tak určitě ne tak velké, jaký je bodový rozestup. Soupeři jsme se postavili jako rovnocenný partner a přesto, že nás podruhé v sezóně porazil, se za předvedený výkon nemusíme vůbec stydět. Nebýt toho, že se zápas vůbec nepovedl našemu brankáři, Chomutov by jen těžko vyhrál, možná by odešel i bez bodu.

   Ani jsem nevěřil, kolik lidí si teď do Honzy po nepovedeném výkonu slovně "kopne"... Každý má právo na to mít "Den blbec", i když tohle bylo hodně špatné. Přesto bych se za něj rád postavil, protože se do podobné situace může ve fotbale dostat v podstatě každý... a ubožáků, kteří si na tom přihřejí polívčičku... těch nebude nikdy málo. Dneska týmu nepomohl, ale teď je jen na něm, co si z tohoto zápasu odnese a jak se k situaci postaví.

   Není to lehké... nemáme body, odpadlo pár hráčů, absencemi si přiděláváme další starosti sami... ale my v posledních kolech ukazujeme srdce, bojovnost a vnitřní sílu. I bez vítězství jsem na kluky hrdý, protože s týmem který může být v pohodě a snad se i podle vlastních slov chystá na ligu zahrál slušné utkání a měl na vítězství."
FC Chomutov 3 - 2 AFK LoKo Chomutov
branky: 34. a 64. Zahradník, 74. Vrbka - 52. Soukup, 77. Pálek
sestava: 22. Thöma - 4. Möbius (C) (74. 6. Pálek), 10. Jireček (85. 16. Chmel), 2. Franta (NC), 3. Král - 9. Rohla - 5. Soukup, 7. Chmelan, 11. Nutil, 6. Russo (46. 8. Šmat) - 10. Loukota...na střídačce připraveni: 14. L. Wälzer, 15. Štol
U17: 6:1 - branka: 64. Nutil

Dorostu zvlhnul střelecký prach, ve Štětí vyhrál alespoň dorost mladší

   tr. Lukáš Votruba: "Dnes jsme odehráli naprosto vyrovnané utkání. Soupeři sice patřil úvod, v němž dokázal dvakrát skórovat, ale my jsme do poločasu měli obrovskou šanci na snížení, tu proměnit hrálo by se jinak. Druhý poločas byl spíše v naší režii, takže se soupeř, jak sám uznal, musel o vítězství bát až do konce utkání. Škoda jen, že jsme nebyli kompletní.

   Mladší dorost nastoupil k zápasu velice dobře a po dvou brankách (navíc břevno Nutila) měl utkání pod kontrolou. Bohužel v poslední desetiminutovce první půle náš tlak opadl a šance počítalo jen Štětí. To také jednoznačně ovládlo druhý poločas a my jsme se jen bránili kolem vlastního vápna. Měli jsme velké štěstí, protože domácí si za druhý poločas minimálně bod zasloužili."

SK Mondi Štětí 2 - 0 AFK LoKo Chomutov

branky: 12. Marek, 31. J. Svoboda

sestava: 1. Rosa - 6. Pálek, 4. Möbius (C), 10. Jireček, 2. Štol - 9. Rohla - 7. Chmelan, 14. Šťastný (46. 13. L. Wälzer), 11. Nutil - 10. Loukota, 8. Šmat

U17: 1:2 - branky: 63. Kořán - 12. Posejpal, 21. Bujanovský

 

Dorost v poloviční sestavě bojoval, o tři body přišel již klasicky v závěru

   tr. Lukáš Votruba: "Troufnu si tvrdit, že jsme dnes odehráli nejlepší zápas jara. Kluci se dokázali odprostit od všech věcí, které se kolem dějí, porvali se se složením kádru a zahráli výborně, především pak první poločas. Pochválit musím Pepu Soukupa, který ještě pět minut před zápasem nevěděl, že bude chytat a předvedl jistý výkon. To samé platí pro Marcela, který naskočil do zápasu výborně a soupeři odebral nevídané množství míčů. Vlastně všichni mladíci, kteří nastoupili, ukázali, jak se má při zápase bojovat a k bojovnosti samé přidali i fotbalovost. Pomohli tak klukům, kteří za staršák nastupují pravidelně, ti zase pomáhali jim. Takhle nějak by to mělo vypadat stále. Nemalujeme si nic růžově a víme moc dobře, jak na tom jsme. Přesto bylo tohle utkání z naší strany výborné, tabulku už neřešíme, prostě chceme hrát. Škoda, že jsme podobný zápas nehráli doma, protože za dnešní výkon jsem na kluky pyšný."

FK Litvínov 1 - 1 AFK LoKo Chomutov

branky: 90. + 1. Hoffmann - 45. Nutil

sestava: 1. Soukup - 6. L. Wälzer, 4. Möbius (C), 2. Franta, 3. Král - 12. Kalčev, 7. Chmelan, 8. Šmat, 9. Štol - 10. Loukota, 11. Nutil

U17: 11:0

 

Dorostenci zakončili sezónu vítězně, Ervěnicím v sezóně nepovolili ani bod
   as. tr. Radek Votruba: "V zápase jsme si dokázali vytvořit, na nás, až nadstandardní počet brankových příležitostí, které jsme tentokrát alespoň ve druhém poločase vesměs proměňovali. Pochvalu zaslouží dnes výborně chytající Rosa. Utkání jsme zvládali dobře také takticky, a to i díky tomu, že se Lukáš, i navzdory nepříjemným odchodům některých klíčových hráčů, nebál v jarních zápasech pravidelně stavět hráče mladších ročníků, kteří z toho, doufejme, budou těžit v dalších sezónách."
AFK LoKo Chomutov 4 - 2 VČSA Ervěnice

branky: 57. Chmelan, 65. Loukota, 75. Nutil, 90. Rohla - 70. Hlaváček, 82. Chrpa

sestava: 1. Rosa - 4. Möbius (C), 2. Franta, 6. Pálek - 9. Rohla, 10. Jireček - 5. L. Wälzer (70. 8. Kalčev), 7. Chmelan, 3. Král - 12. Loukota (89. 13. Štol), 11. Nutil...na střídačce dále připraveni: 14. Bláha, 15. H. Wälzer

U17: 3:0 - branky: 13. Franta, 40. D.Vondráček, 60. Šlachta