Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zpackané vstupy do poločasů, nepomohlo ani střídání snů...

3. 9. 2011

   Los čtvrtého kola nám do cesty přivál nevyzpytatelný Proboštov. Ve druhém domácím utkání nás čekal soupeř, na kterého jsme hráče už před sezónou upozorňovali. Smysli mnohých našich hráčů, však značně otupila prohra soupeře v minulém kole proti Košťanům.

   V naší sestavě se do branky vrátil Radimský (nepochopitelná neúčast brankáře Thömy!!!). Absentujícího Horčičku nahradil v útoku Král.

   Utkání jsme začali velmi ospale. Hosté nás poprvé varovali již ve 4. minutě, kdy se po nenápadné akci otřela střela hostí o tyč. Jenže varování nepomohlo. Chyba obrany, která nechala soupeře postupovat s míčem snad 30 metrů!! Na následnou střelu k tyči neměl Radimský nárok - 0:1. Hned ve 12. minutě však mohla přijít odpověď. Po rychle rozehrané standartce přiťukl Vondráček Královi do běhu, ten však v tísni nedokázal pořádně zakončit a ze všeho vyplynul pouze roh. Dlouho jsme si nedokázali vytvořit tlak, potřebný k vyrovnání. Soupeř naopak neustále hrozil z brejků. Větší šanci si však nevytvořil. Stejně to platí o nás. Ve 41. minutě jsme "předčasně" střídali Krále, nahradil ho Rosenbaum. O 30 vteřin později tento střídající hráč srovnal na 1:1.

   Vzhledem k víceméně celopoločasové snaze vyrovnat nám spadl obrovský kámen ze srdce.

   Bohužel si naši hráči tohoto "dárku" do poločasové přestávky nevážili. Přes apel ani největší šance nepřinesly vyrovnánína bojovnost a vložení srdce do zápasu přišla studená srpcha. Ve 48. minutě zahrávali hosté roh, po němž se mezi našimi 8 hráči zjevili dva Proboštovští. My jsme stáli, soupeř skóroval - 1:2. V 56. minutě pak přišla další rána. V honbě za vyrovnáním jsme špatně zachytili soupeřův brejk. Přišlo přerušení nějakých 35 - 40 metrů od naší branky. Nákop však k překvapení všech, včetně brankáře Radimského, skončil v síti - 1:3. Začala půlhodinová honba za vyrovnáním. Spoustu vyložených šancí jsme však neproměnili. Nejprve šel sám Vondráček, jenže "vybojoval" pouze roh. O chvíli později měl stejný hráč spoustu prostoru v malém vápně, jenže volil slabou střelu a brankář hostí opět vyráží. Z následného rohu nakonec branka přišla. Ve skrumáži se nejlépe orientoval mladík Soukup a snížil na 2:3. Zbývalo nám dvacet minut, během kterých jsme sahali po veledůležitém bodu. Jenže ani Plos (2*), ani Kočnár (2*) ani Šťastný (2*).... ani nikdo další. Šancí jsme měli v posledních 20 minutách hromadu.

   Bohužel jsme byli, snad i po zásluze, potrestáni za nekoncentrovanost a špatný přístup některých jedinců. Mnoho chyb v naší hře pak vyústilo v první porážku v sezóně. Střelecká nemohoucnost a tři inkasované branky snad nic jiného nepředpovídají. Šanci na nápravu máme v příštím týdnu na půdě nováčka z Černčic, který však v úvodních třech kolech neprohrál!

(FOTO)

 

Obrazek AFK LoKo Chomutov 2 - 3 TJ Proboštov Obrazek

                                                         (1:1)

 

Branky: 42. Rosenbaum, 70. Soukup - 8. Ferenc, 48. Monhart, 56. Mučka

Rozhodčí: Löffelman (ŽK: 4:2 (Vondráček, Kocourek, Plos, Kočnár), ČK: 0:0); diváků: 83

sestava:

1. Radimský - 4. Möbius, 2. Franta, 6. Kocourek (61. 12. Šťastný) - 11. Šmat, 5. Soukup (72. 13. Vlášek) - 8. Chmelan7. Kočnár, 9. Plos (C) - 3. Král (41. 14. Rosenbaum), 10. L. Vondráček

na střídačce připraven: 15. Jireček, 16. Hrach

 trenér: Lukáš Votruba

asistent: Radek Votruba