Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pět branek během 18 minut a dorost veze 3 body!

27. 8. 2011

    Ke druhému utkání odjeli dorostenci na půdu Cítolib. S Cítolibskými hráči máme bohatou vzájemnou zkušenost. I proto nás překvapilo složení domácího týmu. Ten nastoupil pouze s jedenácti hráči (tudíž bez možnosti střídat). V naší sestavě byla Cítoliby vs. LoKojedinou změnou náhrada s docházkou bojujícího Radimského Thömou.

   Úvod utkání nás zastihl v nedbalkách a domácí se tlačili k naší brance. Avšak bez úspěchu. Bohužel se v prvních dvaceti minutách ukazovalo, že hrajeme venku. Víc, než je obvyklé!!! Tři penaltové situace byly posouzeny v náš neprospěch, další zákeřný faul na Vondráčka byl potrestán nepochopitelnou ŽK pro našeho hráče. I přes očividnou nepřízeň sudího jsme nakonec vedli 1:0. To když dostal míč za obranu Vondráček a lehce jej poslal podél brankáře do sítě. Navíc se ve 30. minutě postavil k trestnému kopu Chmelan. Svou druhou asistencí v utkání našel ve vápně volného Vondráčka a bylo to 0:2. Gólostroj se ne a ne zastavit. Ve 33. minutě přišla fatální chyba domácích, kteří doslova namazali Šmatovi. Ten opět podél brankáře, 0:3! Ve 41. minutě přišel prudký centr z pravé strany, na který si naskočil Kočnár. Brankář domácích ještě stačil vyrazit, ale na dorážku stejného hráče byl již krátký - 0:4. Ve 43. minutě pak při brejku čtyř proti třem přepustil Kočnár míč Horčičkovi a ten pěknou střelou k tyči upravil na poločasových 0:5. Vzhledem k okolnostem utekl poločas velmi rychle. PoločasovéJirka Chmelan vedení však bylo zasloužené. Rozhodně nebylo nekvalitou soupeře, ale naší aktivitou.

   V poločase jsme prvně střídali, pochroumaného Horčičku nahradil Jireček, který tak dostal svou velkou příležitost.

   Hned v úvodu druhé půle jsme do hry poslali další náhradníky tak, aby v úvodu sezóny dostali prostor pokud možno všichni hráči. Nezahráli si tak pouze lehce poraněný záložník Šťastný a Hrach, který s týmem začal teprve v týdnu. Bohužel naše hra ve druhé půli ztratila vše z půle první. Nedařila se nám rozehra, nepodrželi jsme míč a ani naše aktivita nebyla dle představ trenérů. Utkání se tak již dohrávalo. V 78. minutě jsme ale skórovat mohli. Plos se dostal z úhlu do úniku, který zakončil střelou. Domácí brankář vyrazil míč pod nohy Šmata, který však místo umístěné střely volil prudkou ránu - do tyče! V následném závaru nedokázal míč do sítě dotlačit střídající Rosenbaum. O minutu později přišel trest. Minelu Kocourka potrestali domácí přesnou ranou k tyči, kterou nedokázal zastavit ani brankář Thöma. V 84. minutě ještě mohl navýšit skóre další novic v sestavě. Střídající pravý bek Vlášek vystřelil pěkně, ale brankář domácích míč utlumil v rukavicích.

   Po dvou kolech tak máme krásných 6 bodů. V příštím týdnu doma hostíme nebezpečný Proboštov, který předloni 1. A třídu vyhrál.

 

Obrazek SK Cítoliby 1 - 5 AFK LoKo ChomutovObrazek

                                           (0:5)

 

Branky: 25. a 30. Vondráček, 33. Šmat, 41. Kočnár, 43. Horčička

Rozhodčí: E. Svoboda (ŽK: 0:1 (Vondráček), ČK: 0:0); diváků: 15

sestava:

22. Thöma - 4. Möbius (65. 13. Vlášek), 2. Franta, 6. Kocourek - 11. Šmat, 5. Soukup - 8. Chmelan7. Kočnár (61. 14. Rosenbaum), 9. Plos (C) - 3. Horčička (46. 15. Jireček), 10. L. Vondráček (58. 16. Král)

na střídačce připraven: 12. Šťastný, 17. Hrach

 trenér: Lukáš Votruba

asistent: Radek Votruba