Jdi na obsah Jdi na menu
 


Brankostroj ve druhém poločase, dorost se vrátil do čela A třídy!

15. 10. 2011

  V dalším zápase jsme doma přivítali Slovan Vejprty. Nováček, kterého během sezóny pravděpodobně čekají boje o záchranu, ale který v posledních kolech potrápil favorizované Dubí i Podbořany (dvě těsné prohry 3:4).

   Vzhledem k početnému kádru se i dnes do sestavy nedostali všichni hráči, ti kteří si však o nominaci prací v týdnu řekli, hráli.

   Utkání začalo dle našich představ. Hned v první minutě se po chybě hostujícího brankáře ocitli před prázdnou brankou Vondráček s Horčičkou. Jenže... výkop od branky! To ve třetí minutě nestíhali hosté Vondráčka... žlutý faul a penalta. Tu sám faulovaný s přehledem proměnil a vedli jsme 1:0. V 6. minutě vysunul kapitán Plos Vondráčka, který poslal míč první dotekem do břevna, dorážka Horčičky pak mířila nad. V 7. minutě dostal zbytečnou ŽK Kocourek. Právě přes něj se soupeř v prvních minutách dostával do slibných možností. Z krize se během poločasu dostal :). V 8. minutě jsme skóre navýšili. Dlouhý výkop Radimského přetavil ve druhou branku Vondráček. V 16. minutě ještě napálil Chmelan břevno! Bohužel se nám nedařilo hrát dle našich představ. I přes nepříliš pohlednou hru jsme dokázali skórovat potřetí. Vondráček předložil míč Horčičkovi v úniku dva na nikoho... poločasových 3:0.

   Ve 49. minutě mohl skórovat stoper Zich. Po rohu si nádherně zpracoval míč na prsa a balon poslal směrem k brance. Brankář hostí vyrazil na roh. Na čtvrtou branku jsme však nečekali dlouho. Kluci konečně začali hrát kombinační hru při zemi a na hřišti tak bylo jen jedno mužstvo. V 50. minutě jsme předvedli nádhernou akci. Vondráček přiťukl Šmatovi, ten vybídl Plose a ten míč naservíroval Horčičkovi - 4:0. Vlášek nahradil Kocourka a Král Horčičku. Tlak se snad ještě zvětšil. Po Šmatově břevně se skóre ještě neměnilo. Jenže v 56. minutě završil první hattrick dne Vondráček - 5:0. Kočnár nahradil Pavla Šťastného. Chvíli nám pak trvalo, než jsme se dostali k další brance, ta ale strhla lavinu. V 70. minutě se své premiérové branky dočkal i Ondra Plos - 6:0. V 77. minutě dal stylově naši sedmou branku na 7:0 Vondráček. Střídající Kalčev pak připravil další gól Šmatovi - 8:0. Trochu jsme polevili a soupeř okamžitě trestal. Nepřesnou rozehru Vláška s Plosem a následný nepochopitelný nedůraz na stoperu znamenal snadnou branku pro hosty - 8:1 a Radimský zbytečně přichází o čisté konto. Jenže hned z rozehry přišel krásný gól. Dlouhý nákop stíhal Plos a z úhlu (pomalu od rohového praporku :)) poslal míč do sítě - 9:1. O dvě minuty později pak završil hattrick dloubákem "ala Poborský" - 10:1. Závěrečné slovo si vzal na svá bedra Míra Král. Po Plosově standartce a odraženém míči pohodlně zametal do prázdné branky.

"Soupeře jsme dnes přehráli ve všech směrech. S hrou jsme však byli spokojeni až ve druhém poločase. V první půli jsme předvedli velké množství nepřesností a zbytečných nákopů. Ve druhém poločase nám zafungovala kombinační hra. Navíc jsem velice rád, že se prosadilo větší množství kluků. Jen mě mrzí, že kluci nepomohli Honzovi ke druhé nule!"

V příštím týdnu zajíždíme do Vroutku, kde dojde na přímý souboj posledního s prvním.

(FOTO)

 

Obrazek AFK LoKo Chomutov 11 - 1 Slovan Vejprty loko_vejprty.png

                                                       (3:0)

 

Branky: 3. (P), 8., 56. a 77. Vondráček, 70., 82. a 84. Plos, 34. a 50. Horčička, 80. Šmat, 85. Král

Rozhodčí: Dočekal P. (ŽK: 1:4 (Kocourek), ČK: 0:0); diváků: 40

sestava:

1. Radimský - 4. Möbius, 2. Franta, 3. Zich, 6. Kocourek (50. 13. Vlášek) - 5. Šmat - 7. Chmelan (70. 14. Kalčev)11. Šťastný (65. 15. Kočnár), 9. Plos (C) - 8. Horčička (53. 16. Král), 10. L. Vondráček

na střídačce připraven: 12. Soukup, 22. Thöma

 trenér: Lukáš Votruba

asistent: Radek Votruba

vedoucí: Karel Votruba