Jdi na obsah Jdi na menu
 


Žáci zvítězili v přípravném turnaji v Cítolibech

15. 8. 2010

   Starší žáci finišují v letní přípravě. Po sobotním návratu z letního soustředění odjeli v neděli do Cítolib na turnaj místního starosty Městyse.

   Kromě našeho týmu se účastnili hráči domácích Cítolib, Sokolu Panenského Týnce. Pozvání přijal i vítěz 3. třídy na kladensku SK Zichovec.

   Vzhledem k obsazení turnaje jsme byli papírově nejsilnějším týmem. Je však pravda, že jsme na místo nejeli v nejsilnějším složení. Šanci dostali i hráči širšího kádru, celkem nás do Cítolib odjelo 14.

   Zápasy se hráli na 2* 15 minut. Rozhodčí nominoval OFS Louny.

PRŮBĚH TURNAJE:

SK Cítoliby - Sokol Panenský Týnec = 0:1 (0:0)

K úvodnímu utkání nastoupil domácí tým proti Panenskému Týnci. Po mizerném fotbalovém představení se z vítězství radovali hosté. Jediná branka padla v 19. minutě utkání.

SK Zichovec - AFK LoKo = 0:0

Zichovec - LoKo

 

Od úvodu bylo jasné, že jde o předčasné finále turnaje. Zichovec se zaměřil na přesnou defenzivu a dopředu se příliš nehnal. My jsme měli problémy dostat se před branku soupeře, když už šance přišla nevyšlo nám zakončení. Po poločase tedy 0:0

Ve druhém poločase jsem soupeře nepustili do slibnějších šancí, nejvíce Zichovec hrozil (ve dvou případech) po rohových kopech. My jsme si dokázali vytvořit několik příležitostí, ale branku jsme vstřelit nedokázali.

Po závěrečném hvizdu bylo jasné, že oba týmy budou muset nastřílet hodně branek, ten lepší si připíše turnajové vítězství.

SK Cítoliby - AFK LoKo = 6:0 (6:0) 8. a 9. Polák, 6. Císař, 12. Chmelan, 13. Tancoš, 15. Franta

Cítoliby - LoKo

 

V prvních pěti minutách jsme nemohli vyzrát na překvapivě kompaktní obranu domácích, v dalším průběhu prvního poločasu pak domácí selhali. Naše nápadité akce a kvalitní zakončování znamenaly poločasové vedení 6:0. To jsme ve druhé půli bohužel nedokázali navíšit - i tak jsme si na Zichovec vytvořili solidní gólový náskok.

Sokol Panenský Týnec - SK Zichovec = 0:1 (0:1)

V celkem zajímavém utkání byl lepší Zichovec. Jedinou branku si však Týnec vstřelil sám.AFK LoKo - Sokol Panenský Týnec = 3:0 (2:0) 15. + 1. a 22. Císař, 15. Chmelan

LoKo - Panenský Týnec

 

V úvodních minutách našeho závěrečného duelu jsme nedokázali proměnit snad 5 vyložených šancí, v té největší vysoko přestřelil Císař z malého vápna, další šance pálili Polák či Slezák. Až v poslední minutě se dokázal střelou ze zákrytu prosadit Chmelan. Právě on pak po povedném sólu předložil lahůdkovou přihrávku před prázdnou branku Císařovi a ten v nastaveném čase zvyšoval na poločasových 2:0. Právě Císař dokázal ve druhém poločase svým třetím gólem v turnají zvíšit na 3:0. Ještě předtím neproměnil v 19. minutě svůj druhý pokutový kop v přípravě kapitán Franta. Po Podbořanech neuspěl ani proti Panenskému Týnci. Nutno podotknout, že oproti prvním přípravným duelům dnes pracovala obrana pod vedním kapitána na výbornou a brankář Cakl si skoro nesáhl na míč. I díky skóre jsme tak měli velkou naději na první místo.

SK Cítoliby - SK Zichovec = 0:1 (0:0)

Naši hráči vytvořili domácím v závěrečném utkání skutečně domácí kulisu. Hráči Cítolib za mohutného podporování dokázali až do poslední minuty odolávat tlaku hostí a pomohli nám tak k prvenství v turnaji. Zichovec se dočkal z poslední akce. V tu chvíli však bylo nad slunce jasné, že si prvenství povezeme my do Chomutova.

 

CELKOVÉ POŘADÍ:

1. AFK LoKo Chomutov - 9:0 - 7 b.

2. SK Zichovec - 2:0 - 7 b.

3. Sokol P. Týnec - 1:4 - 3 b.

4. SK Cítoliby - 0:8 - 0 b.

 

NEJLEPŠÍM STŘELCEM: Dominik CÍSAŘ - AFK LoKo Chomutov - 3 branky

Vítěz turnaje

L. Votruba (trenér). Soukup, Slezák, Žbánek, Polák, Kalčev, Franta (C), R. Votruba (as. trenéra)

Hampl, Wälzer, Chmelan, Cakl, Tancoš, D. Kováč, Císař (nej. střelec - s pohárkem), Šimonek