Jdi na obsah Jdi na menu
 


Shrnutí LFS - Albrechtice v Jizerských horách

14. 8. 2010

   Letos znovu proběhlo každoroční čtrnáctidenní letní fotbalové soustředění v Albrechticích.

   Na penzion letos dorazil devítičlenný tým. Náplní soustředění byly povětšinou fotbalové tréninky ať už na místním "hřišti" v Albrechticích nebo na překrásném pažitu v Tanvaldu. Neminuly nás však ani běhy na vytrvalost korunované tradičním výběhem na Špičák. Program nám nenarušilo ani jinak letos lehce nepovedené počasí. Při dešti čas krátil převážně stolní tenis nebo různé výlety jako např. Aquapark či Babylon Liberec. Shlédli jsme mimo jiné některá fotbalová utkání, Slovan Liberec - Baumit Jablonec (Gambrinus liga), utkání předkola Evropské ligy mezi Baumitem Jablonec a Apoelem Nikósie nebo přípravné utkání ČR - Lotyšsko.

   Proběhly také klasické turnaje. Zde jejich výsledky:

 

Pořadí turnaje ve stolním tenise:

1. Ladislav VONDRÁČEK

2. Lukáš JIRÁNEK

3. Tomáš MÖBIUS

 

Výsledné pořadí turnaje v nohejbale:

1. Ondřej PLOS, Ladislav VONDRÁČEK, Miroslav KRÁL

2. Jan RADIMSKÝ, Tomáš MÖBIUS, Patrik JIREČEK

3. Petr JIRÁNEK, Lukáš JIRÁNEK, Zdeněk FUCHS

 

 

Výsledné pořadí běhu na Špičák:

1. Ladislav VONDRÁČEK

2. Ondřej PLOS

3. Patrik JIREČEK

 

Výsledné pořadí JIZERKIÁDY 2010:

1. Miroslav KRÁL

2. Ladislav VONDRÁČEK

3. Lukáš JIRÁNEK

 

 

   Spestřením letní přípravy pak bylo také přípravné utkání, které jsme sehráli v Tanvaldu. A to ne s ledajakým soupeřem. Pozval si nás mistr polské nejvyšší soutěže, účastník předkola Ligy mistrů (paradoxně soupeř pražské Sparty) celek KKS Lech Poznaň. Jejich dorostenci, se kterými jsme se utkali, vyhráli první ligu s hrozivým skórem 147:12 a tak bylo všem dopředu jasné, kdo bude v utkání tahat za kratší konec. Jejich pohyb a přesné přihrávky nám dělaly problém po celý zápas.

   V poslepované sestavě, ve které na stoperu nastoupil jinak brankář Tanvaldu Jakub a vypůjčený forvard Lechu Poznaň Filip. Dokázali jsme si vypracovat pramálo příležitostí. Za již rozhodnutého stavu ale právě útočník Filip v brejku poslal přesnou přihrávku za obranu soupeře, na kterou si naběhl Ondřej Plos a nabídnutou šanci proměnil. Naše neohrabanost v některých situacích ale nabízela soupeři další a další gólové šance. A to ještě větším brankovým hodům zabránil skvěle chytající Radimský. Nakonec je ale i takové utkání skvělá zkušenost, která se může v průběhu ligové soutěže hodit.

Obrazek AFK LoKo Chomutov 1 - 18 KKS Lech Poznaň Obrazek

                                               (0:12)

 

Branka: 75. Plos

sestava:

1. Radimský - 8. Jakub - 14. Möbius, 13. Vondráček, 9. Král - 10. L. Jiránek, 2. Jireček, 7. L. Jiránek, 15. Plos (C) - 4. Filip , 12. Fuchs

 

ŽK: 0:0

ČK: 0:0

Trenér: Šopf Libor

 

Účastníci soustředění:

Hráči:

 

92

Petr JIRÁNEK

93

Lukáš JIRÁNEK

Ondřej PLOS

Ladislav VONDRÁČEK

94

Petrik JIREČEK

Miroslav KRÁL

95

Zdeněk FUCHS

Jan RADIMSKÝ

Tomáš MÖBIUS

 

Trenér:

Libor ŠOPF

 

Zdravotnice:

Marie POSPÍŠILOVÁ