Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dorost hrdě vyzval polského mistra!

5. 8. 2010

Spestřením letní přípravy pak bylo také přípravné utkání, které jsme sehráli v Tanvaldu. A to ne s ledajakým soupeřem. Pozval si nás mistr polské nejvyšší soutěže, účastník předkola Ligy mistrů (paradoxně soupeř pražské Sparty) celek KKS Lech Poznaň. Jejich dorostenci, se kterými jsme se utkali, vyhráli první ligu s hrozivým skórem 147:12 a tak bylo všem dopředu jasné, kdo bude v utkání tahat za kratší konec. Jejich pohyb a přesné přihrávky nám dělaly problém po celý zápas.

   V poslepované sestavě, ve které na stoperu nastoupil jinak brankář Tanvaldu Jakub a vypůjčený forvard Lechu Poznaň Filipem. Dokázali jsme si vypracovat pramálo příležitostí. Za již rozhodnutého stavu ale právě útočník Filip v brejku poslal přesnou přihrávku za obranu soupeře, na kterou si naběhl Ondřej Plos a nabídnutou šanci proměnil. Naše neohrabanost v některých situacích ale nabízela soupeři další a další gólové šance. A to ještě větším brankovým hodům zabránil skvěle chytající Radimský. Nakonec je ale i takové utkání skvělá zkušenost, která se může v průběhu ligové soutěže hodit.

Obrazek AFK LoKo Chomutov 1 - 18 KKS Lech Poznaň Obrazek

                                                 (0:12)

 

Branka: 75. Plos

sestava:

1. Radimský - 8. Jakub - 14. Möbius, 13. Vondráček, 9. Král - 10. L. Jiránek, 2. Jireček, 7. L. Jiránek, 15. Plos (C) - 4. Filip , 12. Fuchs

 

ŽK: 0:0

ČK: 0:0

Trenér: Šopf Libor