Jdi na obsah Jdi na menu
 


Letní přípravná utkání "B" dorostu v rámci LFS

12. 8. 2009

FC Jílové u Prahy - AFK LoKo Chomutov "B" 3 - 1 (0:0, 2:1, 1:0)

V rámci letního fotbalového soustředění změřili naši "B"-borci své síly s FC Jílové. Utkání se hrálo v Tanvaldu.

Soupeř byl vysoce kvalitní a v utkání hraném na 3*25 min. byl, i vzhledem ke střetnutím v předchozích letech, favoritem.

K zápasu jsme však přistoupili velmi zodpovědně a s taktikou založenou na obraně a rychlích protiútocích jsme soupeře dlouho trápili. Dokonce jsme se po brance Hodače dostali do vedení 1:0. V závěru druhé třetiny jsme však rychle dvakrát inkasovali.

Zkušenější soupeř si pak ve třetí části vedení hlídal a navíc v závěru ještě jednu branku přidal.

K utkání nastoupil všichni hráči (dorostenci i žáci), obraně vypomáhal L. Votruba.

Branka: 32. Hodač

sestava 1. třetiny:

Radimský - L. Votruba - R. Votruba, Vondráček, Král - Plos, L. Jiránek, Koblasa, Urbánek - Matoušek, P. Jiránek

sestava 2. třetiny:

Radimský - L. Votruba - Möbius, Král, Franta - Chmel, L. Jiránek, Koblasa, Urbánek - Hodač, P. Jiránek (Kučera)

sestava 3. třetiny:

Radimský - L. Votruba - R. Votruba, Vondráček, Král - Plos, L. Jiránek, Koblasa, Urbánek - Matoušek (Jireček), P. Jiránek

Trenér: Šopf Libor

 

miniturnaj v Tanvaldu (v rámci LFS 2009)

FC Jílové u Prahy - AFK LoKo Chomutov "B" 0 - 0

Branka: -

sestava LoKo "B":

Radimský - L. Votruba - R. Votruba, Koblasa, Král - Matoušek, L. Jiránek, Vondráček, Urbánek - Hodač, P. Jiránek

střídal: Plos, trenér: L. Šopf

 

Jiskra Tanvald - AFK LoKo Chomutov "B" 4 - 0

Branky: 4., 18., 20. a 28. soupeř

sestava LoKo "B":

Radimský - L. Votruba - Möbius (Král), Koblasa, Franta - Kučera (L. Jiránek), Urbánek, Chmel (R. Votruba), Plos - Jireček (Vondráček), Hodač

trenér: L. Šopf

 

FC TJ Desná - AFK LoKo Chomutov "B" 4 - 1 (3:0)

Utkání bylo posledním testem "B" dorostu před startem do OP. V základní sestavě se objevilo 9 hráčů, kteří by pravděpodobně měli patřit do zákaldní sestavy béčka. V brance se objevil starší žák Radimský a v obraně opět vypomáhal L. Votruba. Zbytek týmu se pral o základní sestavu.

Od úvodu bylo jasné, kdo bude diktovat tempo hry a domácí, hrající KP si připravili velké množství šancí. Skóre se jim, ale nedařilo otevřít. To se povedlo po čtvrt hodině hry. Po rohovém kopu skóroval hlavou střední záložník domácích. Ten navíc ve 30. minutě zvýšil již na 2:0. My jsme se v prvním poločase dostali k soupeřově brance jen sporadicky. Navíc soupeř ještě nevyužil asi 5 trestných kopů z velmi dobrých pozic. Přesto se mu (po jedné ze standartních situacích a našem nedůrazu ve vápně) povedlo přidat do poločasu třetí branku.

Ve druhém poločase se náš výkon zvedl. Začli jsme hrát kombinační fotbal s rozhrávkou ze zadních řad. V 57. minutě sice soupeř zvíšil na 4:0, ale od té doby jsme se soupeři alespoň trochu vyrovnali a hrál se fotbal nahoru dolu. Dokonce začli přicházet šance nebo alespoň jejich náznaky. V 80. minutě jsme pak byli nejblíže. Lukáš Votruba se opřel z trestného kopu do míče a jeho ráně scházeli opravdu jen centimetry. O minutu později jsme se však dočkali. Po čarování Matouška se k míči ve vápně dostal Král a míč píchnul špičkou podél gólmana do sítě.

Ve druhém poločase jsme tak dokázali s kvalitním soupeřem remízovat. Celkové skóre odpovídá výkonu i kvalitě týmů. Doufejme, že náročná příprava s těžkými soupeři pomůže našemu béčku k útoku na přední příčky OP.

Branka: 81. Král

sestava:

Radimský - L. Votruba - R. Votruba, Vondráček, Král - Plos, L. Jiránek, Koblasa, Urbánek - Matoušek, P. Jiránek

střídali: Franta, Hodač, Jireček, Möbius, Kučera, Chmel