Jdi na obsah Jdi na menu
 


Béčko dorostu a st. žáci míří do Jizerek ...

1. 8. 2009

V první srpnovou neděli odjíždí většina hráčů "B" dorostu a skupinka starších žáků k vyvrcholení přípravy, kterým je soustředění v Jizerských horách. To se v posledních letech stává nedílnou součástí letního "drilu".

Jako každoročně bude naše "squadra" ubytována v albrechtickém penzionu Tipos. Z našeho horského útočiště budeme podnikat řadu akcí. Na hráče čeká velmi bohatý program plný náročných i lehčích tréninků, přípravných zápasů (v minulých letech např. proti Malé Skále, Jílovému u Prahy, Boskovu, Desné či polskému Gdaňsku), turistických výletů, soutěží, turnajů (nohejbal, ping-pong) ale i mimofotbalových akcí (aquapark, lunapark,...). Na programu bude jako každoročně i návštěva jednoho z Gamrinusligových utkání (FC Slovan Liberec - 1. FC Brno).

Letos se zúčastní hráči ročníků 91 až 96. Ti se budou připravovat na "travnatém" hřišti v Albrechticích a umělém povrchu v Tanvaldu. Přípravné zápasy by se měli hrát na hřištích jednotlivých soupeřů, popř. na travnatém hřišti v Tanvaldu. Příprava bude směřována k zahájení okresního přeboru dorostu a 1.A třídy starších žáků, které shodně začínají 22. a 23. srpna. Dorost soutěž odstartuje na Lounsku (SK Cítoliby) a starší žáci na Mostecku (SK Kopisty).

Hráče bude doprovázet kompletní trenérská čtveřice "B" dorostu a st. žáků. Oba týdny stráví s týmem Libor Šopf a Lukáš Votruba, v druhém týdnu se k hráčům připojí i trenéři Karel Votruba a Robert Barták. Spolu s touto čtveřicí odcestují na soustředění i další dvě vedoucí.

Přejeme všem šťastnou cestu do "Jizerek" i zpět a hlavně povedenou kvalitní přípravu.

Informace ze soustředění přineseme v dalších dnech po návratu ...

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář