Jdi na obsah Jdi na menu
 


LFS 2016 - den šestý (4.8.)

4. 8. 2016

čtvrtek 4. srpna 2016
   Další den soustředění byl rozdělen na dvě části.

   Na první, náročnější si chlapci přivstali a absolvovali za ranního rozbřesku další lfs1.jpgz romantických výběhů krásnou přírodou Jizerských hor. V 7 hodin se na nich trenéři vystřídali a proběhl klasický ranní trénink.

   Po snídani se hráči  od 9:30 opět proháněli v areálu Kamenice na travnaté ploše, kde opět pilovali práci s míčem, kombinaci na jeden dotek, vedení míče, a další a další cvičení, které ve druhé části převedli do herní praxe. Povedla se nám řada pěkných kombinací, ale důležité samozřejmě bude, abychom tyto nácviky převedli do zápasů. Každopádně za způsob, tempo i kvalitu jednotlivých cvičení musím kádr pochválit. Téměř všichni si vedli na výbornou, věřím, že takto budeme pokračovat! 

   Odpolední program byl při změně počasí na výrazně teplé na místě. Poprvé jsme se vydali k vodě a kluci se mohli vyřádit v Jablonecké přehradě Mšeno. Někteří zvládli, pod dohledem trenérů (vyjma Radka), i delší plavecké úseky.

   Večer jsme výrazně pokročili s turnajem v nohejbale, kde všem zbývá už jenlfs2.jpg jedno jediné utkání, výsledky zveřejníme po dohrání turnaje.

   Jinak fotky předpokládám sledujete na facebooku, snažíme se fotit a natáčet co to jde, ale prioritní je pro nás samotné LFS, takže se omlouváme pro případ, že Vás počet fotek neuspokojuje :).

 

JÍDELNÍČEK:
snídaně: švédský stůl
oběd: květáková polévka, rybí prsty, bramborová kaše
večeře: kuře na paprice, těstoviny

PROGRAM:
ráno: 6:00 - výběh (5,5 km), 7:00 ranní trénink - sprinty

dopoledne: trénink na travnatém hřišti v Albrechticích (100 minut)
odpoledne: regenerace na přehradě Mšeno
večer: turnaj v nohejbalu - 3. a 4. kolo, sledování utkání předkola Evropské ligy Rio Ave - Slavia (TV)