Jdi na obsah Jdi na menu
 


LFS 2016 - den devátý (7.8.)

7. 8. 2016

neděle 7. srpna 2016

lfs7.jpg   V neděli ráno po snídani jsme vyrazili na celodenní výpravu do Liberce za ryze  fotbalovým programem. V pravé poledne jsme totiž nastoupili k přípravnému zápasu se soupeřem, který vloni skončil na druhém místě libereckého krajského přeboru - VTJ Rapid Liberec. Kádr soupeře tvoří primárně hráči ročníku 2002 a je doplněn o několik 2003. My jsme za poslední dva dny změnili stav hráčů na LFS ze 16 na 14, takže jsme k dispozici měli 14 hráčů.

   Utkání jsme nezačali zrovna šťastně a soupeř si hned v úvodu, nutno dodat po našich dvou hrubkách, vytvořil dvě šance, v obou případech skvěle zakročil na lfs6.jpgLFS se výrazně zlepšující Charvát. Postupně jsme se i mi začali osmělovat směrem vpřed a mezi 5. a 20. minutou se hrálo zcela vyrovnané utkání, na naší straně však chyběla finální přihrávka. Naše největší šance v prvním poločase tak byly střela Kosteleje z trestného kopu, kterou vyrazil brankář na roh a také povedený centr, který si pod tlakem domácí bek srazil směrem na šibenici. Z té míč opět skvěle vytáhl brankář Rapidu. Utkání se hrálo na umělé trávě menších rozměrů, což nám do obrany možná lehce sedělo, i když jsme nebránili nijak stoprocentně. Na druhou stranu jsme nemělilfs8.jpg prostor na kombinaci kterou jsme trénovali. Na malém place nám až příliš často odskakoval míč, nebyli jsme přesní, řada akcí byla nesmyslně a pro spoluhráče nepochopitelně řešena. Pěkných akcí bylo pomálu. Ty které byly, určitě potěšili, jen houšť... Soupeř se dostal cca ve 20. minutě do vedení, po rohovém kopu neuhlídal Lev nabíhajícího soupeře, který hlavou nedal Charvátovi šanci. Radek jinak chytal velice dobré utkání.

   Hned z kraje druhého poločasu vychytal dvě jasně gólové šance domácích, my už jsme se k ohrožení brankáře Rapidu téměř nedostali. Na kádru byla znát nahromaděná únava. Ještě včera večer dostávali kluci řádně zabrat. I takovétolfs5.jpg utkání v zátěži nám však hodně ukázalo. Situaci jsme si však i ve druhé části komplikovali řadou chyb a technických nepřesností, které se na malém prostoru projevovali až extrémně. Přesto jsme ještě pět minut před koncem prohrávali pouze o branku. Trenéři tak zkusili zariskovat a proházeli sestavu. Tah však ovoce nepřinesl, naopak minutu před koncem soupeř po chybě Adamiczkého a brejku skóroval do rozevřené obrany podruhé.

   Za utkání chválím Charváta, který byl skvělý. Velice dobrý výkon předvedl, přesto, že nebyl bezchybný, David Folwarczny. Světlé momenty měla i řada dalších hráčů, paušálně však platí, že od všech čekáme v následujících týdnech výrazné zlepšení a neustálou práci v tréninku. Pokud vydržíme pracovat v tempu a nasazení jako tady na LFS, výkony i výsledky se určitě dostaví.

 

VTJ Rapid Liberec U15 - AFK LoKo Chomutov 2 - 0

sestava LoKo:

1. Charvát - 11. Ledbuška, 5. Pochman, 4. Kostelej, 7. Folwarczny - 3. Adamiczký, 6. Arlt, 13. Cerman /C/, 10. Lev, 9. Vrána - 8. Schlögl 
hokejově střídali: 12. Dědek, 14. Rektor, 16. Houdek 

trenér: Lukáš Votruba, asistent: Radek Votruba, Lukáš Wälzer, Denis Vondráček, masér: Lenka Pištělková, lékař: Marie Pospíšilová

 

   Po utkání jsme se pak přesunuli na oběd a poté na stadion Slovanu Liberec, kde jsme viděli utkání domácího celku proti FC Vysočina Jihlava (1:1).

 

JÍDELNÍČEK:
snídaně: švédský stůl
oběd: v Liberci
večeře: teplý bufet (párky, tousty, kuře, saláty /zeleninové, pařížský,.../, ovoce, zelenina, pečivo, palačinky, ...)

PROGRAM:
ráno: ranní trénink (protažení)
dopoledne: přesun do Liberce, přípravné utkání s VTJ Rapid Liberec
odpoledne: návštěva ligového utkání Liberec - Jihlava (1:1)

večer: návrat na penzion, večeře

 

lfs4.jpg

lfs3.jpg

lfs2.jpg

lfs1.jpg