Jdi na obsah Jdi na menu
 


DISKUSNÍ FÓRUM

17. 6. 2010

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Re: reakce na clánek k turnaji v Meziboří

LV,3. 3. 2016 14:32

Závěrem.... Z mého článku rozhodně nevyplývá, že se do Málkova těším, bylo to myšleno ironicky, což je z toho jasně patrné. ROZHODNĚ ODMÍTÁM, ŽE BYCHOM SI CHTĚLI HRÁT NA ŘEZNÍKY, MY BUDEME HRÁT FOTBAL. Můžete s klidem nastoupit. Tím bych tohle téma utnul.

Davida se na nic ptát nebudu. Nezlobte se, ale viděl jsem Vás poprvé, a člověk by si měl úsudek na lidi dělat dle vlastní zkušenosti. Tu teď, bohužel, nemám pozitivní - zkuste se na to podívat z mého úhlu pohledu, pokud to jde. Rozumím tomu, že mi nemusíte rozumět, rozumím tomu, že na to můžete mít jiný názor. Ještě jednou píšu, že jste na turnaji hráli možná i lépe než my, protože mi jsme v prvních zápasech hráli na prd. Ale ve finále jsme byli lepší, měli víc šancí, dali gól ze hry...a v penaltách měli více štěstí. A i kdyby jsem neměl recht a celá hala si myslela, že jste lepší vy...přeci o tom je fotbal, nemusí vyhrát lepší. A já vůbec neřešil to, jestli jsme první nebo sedmí. Rád vyhrávám, ale není to priorita.

Nevím o tom, že bychom nad Vámi vyhráli 3:0 v Málkově...?!?!

Souhrnně... nejsme agresivní tým... ba naopak si většinou na hřišti necháme nakopat :). Na situace z víkendu asi máme jiný názor. Co mi vadilo bylo to, jak jste se chovali k Jirkovi - opět, můj pohled. To jak se Váš kolega choval ke mě (Já mu nic neudělal!).
Herní projev Vašeho týmu ještě jednou chválím.

Byl bych velice rád, abychom jakékoliv rozepře tímto ukončili.
Napsal jsem to tak, jak jsem to cítil. Probíral jsem to s pár lidmi, a nemyslím, že bych napsal něco jinak, než jsem to viděl. Samozřejmě si uvědomuji, že to můžete a asi i vidíte jinak. Nicméně si za tím, co je v textu uvedeno stojím, není tam nic lživého, nepravdivého. Ale jsem rád, že jste využil možnost, kterou na webu máme, a vyjádřil se k tomu.

Pokud o to budete stát, klidně to můžeme v sobotu probrat...V KLIDU! o což jsem se v sobotu neúspěšně snažil :) Pokud ne, nic se neděje. Nejsem negativista a netvrdím, že je něco černé a bílé. Hádat se nechci, nebudu. V sobotu se uvidíme, ať se Vám daří...

Pěkný zbytek pracovního týdne.

Přátelák s Kladnem

Folwarczny David,31. 7. 2015 11:43

Děkuji všem za předvedený výkon, po kterém ještě ted popadám dech. Mluvil jsem z kladenským trenérem a na to, že kladenáci už hráli minulou soutěž na celé hřiště a naši kluci se potkali až s Kladnem, tak klobouk dolů. Ale nezapomente, že tyto úspěchy zavisí na trénincích, na kterých moc velký počet hráčů stále ještě nedochází !!!
I tak gratuluji a trenére, je vidět, že jsme Ti ( pan Rektor a já ) předali skvěle připravený tým. Ale ještě hoooodně práce tě čeká. A bude nelehká !!!

Statistiky klubu a hráčů

Fotbalon.cz,30. 5. 2015 14:02

Ahojte,
zkoušeli jste již Vaše předzápasové statistiky na Fotbaloně jako ostatní kluby?
Malá ukázka z táboru jiného týmu :) http://fotbalon.cz/statistiky-zapasu/6909
Fotbalon.cz, pro český fotbal jak si ho chceme pamatovat.

Dotaz

Valda,24. 5. 2015 13:38

Dobrý den, Ahoj chtěl jsem se optat jak to vidíte příšti rok s krajskou soutěží. Zda v ní budete pokračovat nebo ne? Diky za odpověd. V

Re: Dotaz

R. Votruba,25. 5. 2015 9:09

Ahoj Valdo,

Krajský přebor hrát v příštím roce spíše nebudeme, muselo by se nám na hřišti sejít cca dalších 10 hráčů..takže přesto, že se poohlížíme po možných posilách na příští sezónu, budeme se chtít pokusit příští rok spíše vyhrát 1. A třídu nebo být co nejvýš a zamířit zpátky do kraje.

trenér U17

Fotbalon - statistiky

Fotbalon,23. 3. 2015 13:55

Ahojte, budeme rádi když se i vy přidáte k projektu Fotbalon.cz a rozšíříte již 2200 registrovaných klubů v ČR.
Pomáháme klubům jednoduchou a zábavnou formou dokumentovat jejich fotbalovou současnost a minulost.
Naleznete u nás spoustu zajímavých statistik, porovnání a funkcí.

Těšíme se na vás,
www.fotbalon.cz
info@fotbalon.cz

DÍKY

Carlosu,27. 6. 2014 12:10

Hoši děkuju všem za sklvělou sezonu předevšim tu jarní část ! :) Jarní část je pro mě zatím nejlepší sezona co jsem měl a za to mockrát děkuju ! Udržet se byla pro nás odměna za to ,že jsme nesklopili hlavy a bojovali ! :) Ještě jednou díky !

Re: DÍKY

La.Vo,27. 6. 2014 23:41

Aspoň stejná jako postupová sezona né? :P

Re: Re: DÍKY

Plosák,20. 8. 2014 19:02

Pokud se nepletu, tak Karel v postupový sezoně nehrál? :D

Karel

LuVo,20. 8. 2014 23:59

Správně Ondro :)

pokud se pozorně podíváte na video z utkání proti Kyjicím, Karel se nás, nutno dodat marně, snaží bránit...

Re: Karel

La.Vo,13. 12. 2014 0:20

aha :D já myslel jinýho Carlose :P

borci

:),26. 6. 2014 18:29

super!za tu jarní část smekám...nevěřil jsem vám ale musím uznat, tohle se povedlo*hlavně udržet kádr, dobře potrenujte a podzim jedem!

:)

La.Vo,26. 6. 2014 7:07

Jsme rád, že se jste se zachránili :) Za tu jarní část jste si to zasloužili :)

...

xxxxx,29. 5. 2014 10:59

bude video z utkání proti Litoměřicím?

sestava

pozorovatel,28. 3. 2013 21:34

kde máte sestavu s posledních zápasu SD i MP - CHYBÍ !!, PROČ ???

Pozdrav

Maruška,25. 8. 2012 23:11

Tak jsem vás, moji milí, moc ráda dnes všechny pěkně pohromadě viděla. Jen škoda, že jsem nepřivezla to vítězství. Ale to nevadí, bude příště. Přeji vám moc krásný poslední týden prázdnin. Všechny báječné kluky zdraví Maruška

Re: Pozdrav

Dejv,2. 9. 2012 22:53

Děkujem ti Maruško:) určitě ty výhry začnou přicházet, tak se mějte hezky :) Dejv.

LFS

Ondra P.,11. 8. 2012 17:53

Děkuji všem zúčastněným za super soustředění, paráda. Hodně štěstí v soutěži! :-)

podekovani

fiba,23. 6. 2012 15:08

Chtěl bych poděkovat všem klukům za ty skvělé výkony. Na zapas s Kopisty nikdy nezapomenu. Taky chci poděkovat trenerům že jsem se mohl vratit vcera na rozlucce jsem uz nestihl podekovat. Doufam ze v KP budete pokračovat tak dobře jak jsme to ukoncily. Díky Hoši! MISTŘI !!!

Re: podekovani

Lu.Vo.,24. 6. 2012 1:30

My jsme moc rádi, že jsi vloženou důvěru (i přes drobné obavy) splatil výkony na hřišti a výrazně si v posledních kolech pomohl týmu .... snad budeš v dobrém vzpomínat a s odstupem času budeš i rád, že jsi se rozhodl vrátit se a pomoci týmu k postupu do KP ;) ... coach :)